19 / 04 / 2024

inanlar inşaat Serdar İnan kimdir

inanlar inşaat Serdar İnan kimdir

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

Özbekistan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip!

Özbek-Türk İhracatı Geliştirme Merkezi Başkanı Serdar Keskin yaptığı açıklamada, Özbekistan'ın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar İnşaat mağdurları ne yapacak?

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

İnanlar İnşaat konkordato ilan edecek!

Serdar İnan bugün yaptığı açıklamada, çalışanlarının, müşterilerinin, proje ortaklarının taşeron ve tedarikçilerinin haklarını alabilmeleri için konkordato ilan etme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İnanlar İnşaat'tan ev alanlar ne yapacak?

50 yıllık firmanın kapısına kilit vuruldu, İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan iflas talebini açıklaması ile gündeme oturdu. Bugüne kadar 220 proje geliştiren firmanın bankalara olan borcu 215 milyon lira seviyesinde. 

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

inanlar inşaat Serdar İnan kimdir Haberi

inanlar inşaat Serdar İnan kimdir

Yurt dışına kaçtığı iddiaları üzerine hangi ülkede olduğu henüz bilinmeyen Serdar İnan Twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak 15 Temmuz darbe grişimi sonrası FETÖ üyeliği iddiasıyla gözaltına alınmasının şirketi içn sonu getirdiğini belirterek ödenmiş sermayesi ve Türkiye'deki malvarlıklarının borçlarını karşılayacağını açıkladı. 

Sözcü Gazetesi'nden Hande Zeyrek'in haberine göre Türkiye'de bugüne kadar 220'nin üzerinde proje geliştiren İnanlar İnşaat'tan konut satın alıp tapusunu 2 yıldır üzerindeki ipotekler nedeniyle alamayan mağdurlardan bir çoğunun avukatlığını üstlenen Avukat Mahmut Omurtak şirketin malvarlıklarının borçlarına karışlık olamayacağını ifade etti. 

Sadece iki sitede 150 kadar mağdur vatandaşın olduğunu belirten Omurtak, mağdur sayısının artacağını dile getirerek hukuki süreç hakkında bilgi verdi.

Zekeriyaköy'de teslim ettiği 90 villa konseptli Terrace Hayat Projesi ile yine Zekeriyaköy'deki Terrace Plus Konut Prejesi’nden ortalama 1 – 1,5 milyon TL...