26 / 04 / 2024

İnanlar projeler

İnanlar projeler

Dünyanın en prestijli kredi derecelendirme kuruluşlarından JCR Eurasia Rating, ülkemiz ve dünya piyasaları için zorlu geçen 2015 yılında, İnanlar’ın gösterdiği başarılı performansı, yükselttiği kredi notu ile tescil etti.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından İstanbul'da çok sayıda konut projesinde resmi satışların Kasım ayında başlaması bekleniyor. İşte Dragos'tan Topkapı'ya kadar yayılan, lansman için gün sayılan projeler...

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Nihat Zeybekci: Mega projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

TOKİ'den alt ve orta gelirlilere yönelik projeler yolda!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.

Vedat Aşçı: Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Etiler'de 50 yıllık Belediye Sitesi'nin kentsel dönüşümünde sona yaklaşıldı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

İnanlar projeler Haberi

İnanlar projeler

JCR Eurasia Rating, İnanlar’ın konsolide yapısını “yatırım yapılabilir” kategori içerisinde değerlendirdi ve ‘BBB- (Trk)’ olan Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu basamak artırarak ‘BBB (Trk)’’ olarak revize etti. Söz konusu nota ilişkin görünümünü ise ‘Stabil’ olarak belirledi.


Raporda; İnanlar’ın yoğun rekabetin yaşandığı inşaat sektöründe, değerini katlayan projelerle yatırımcılarına kazançlı yatırım imkanı sağladığı, kaliteli malzeme ve modern inşaat teknikleriyle özellikle de “Terrace” konseptli projeleriyle öne çıktığına dikkat çekildi. Gayrimenkul faaliyetlerinin yanı sıra İnanlar’ın güçlü satış etkinliğini otomotiv sektörü ile çeşitlendirdiği aktarılan raporda, sektördeki prestijli konumu ve uzun vadeli gelişim potansiyeli gibi faktörler dikkate alındığında İnanlar’ın ihtiyaç halinde uzun vadeli likidite veya özkaynak temin edebilecek yeterli arzuya ve ayrıca etkili operasyonel destek sunma deneyimine sahip olduğu bilgi ve kanaatine ulaşıldığı belirtildi.


Yükselen arsa maliyetleri ve...