28 / 03 / 2024

inanlar Terrace Su atakent

inanlar Terrace Su atakent

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

İnanlar Terrace Su projesi!

İnanlar Terrace Su projesi, Halkalı - Atakent'te inşa ediliyor. 160 adet ev ofisten meydana gelen proje toplam 30 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar Terrace Hayat'ta 84 ay 0 faiz imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Hayat projesinde 84 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı..

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

İnanlar Terrace Deniz satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen İnanlar Terrace Deniz projesi İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte İnanlar Terrace Deniz satış ofisi bilgileri...

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

İnanlar Terrace Tema tek fiyat bayram kampanyası!

İnanlar Terrace Tema tek fiyat bayram kampanyasına göre ev fiyatları 375 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor...

İnanlar Terrace Tema ödeme şartları!

Terrace Tema projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Tema projesi iki kuleden oluşuyor...

İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Terrace Elis projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilecek . Peki İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim!

Henüz proje aşamasında olan İnanlar Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde inşa edilecek. İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim edilecek.

İnanlar Terrace Lotus güncel fiyatlar!

İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

İnanlar Terrace Mix kampanyası!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Terrace Mix projesinde daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. İşte İnanlar Terrace Mix kampanyası...

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

inanlar Terrace Su atakent Haberi

inanlar Terrace Su atakent

Terrace Su Atakent tek blok halinde inşa edilecek. İnanlar İnşaat imzası taşıyan proje 30 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek. 


Halkalı Terrace Su satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede olan Terrace Su Evleri 160 daireden oluşuyor. Projenin fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netlik kazanmadı. 


Terrace Su Residence'nin 2 ay içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent'te yükselecek.


Halkalı Terrace Su satış ofisi

Tel: 444 2 002

Web: http://www.terracesu.com/

Özge...