26 / 04 / 2024

incek loft adres

incek loft adres

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği İncek Loft'ta satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları!

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları ödeme planı kapsamında 18 ay ara ödeme yapılmıyor. Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Gölbaşı İncek Loft satılık daire!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Gölbaşı İncek Loft satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Gölbaşı İncek Loft fiyatları!

Gölbaşı İncek Loft fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor.

İncek Loft nerede?

İncek Loft nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.199 adet konuttan meydana gelen İncek Loft projesinde teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

İncek Loft projesi nerede?

İncek Loft projesinde daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Peki İncek Loft projesi nerede?

İncek Loft'ta yeni etap satışa sunuldu!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loff'ta yeni etap satışa sunuldu. 1199 konutluk İncek Loft'ta daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara İncek Loft iletişim!

Ankara İncek Loft iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 444 83 38. Toplam 1.135 konuttan meydana gelen İncek Loft'ta fiyatlar 230 bin liradan başlıyor

İncek Loft Ankara ödemeleri!

İncek Loft Ankara ödemeleri kapsamında 24 aydan 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Ankara İncek'te inşa edilen projede teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi...

İncek Loft adres!

İncek Loft adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 1.135 adet konuttan meydana gelen İncek Loft projesinde dairelerin fiyatları 230 bin TL' den başlangıç gösteriyor

Akfen İncek Loft teslim tarihi!

Akfen İncek Loft teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara İncek Loft satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon dairelerden 6,5 oda 1 salon dairelere kadar farklılık gösteriyor.

Ankara İncek Loft resimleri!

Ankara İncek Loft resimleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Fiyatların 230 bin TL 'den başladığı Ankara İncek Loft projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında yapılacak

İncek Loft projesinde 218 bin TL'ye! 50 ay 0 faizle!

İncek Loft projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 218 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için 50 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor

Ankara İncek Loft görselleri!

İçinde 1 oda 1 salondan 6 buçuk oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneğinin yer aldığı ve toplamda 1135 konuttan oluşan Ankara İncek Loft görselleri...

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi!

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. İncek Loft Evleri Ankara'da ev fiyatları 314 bin liradan başlıyor...

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri kapsamında Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde hayata geçiriliyor.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Çankaya İncek Loft adres bilgileri!

Toplam 108 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 1.199 adet daire bulunuyor. Çankaya İncek Loft adres bilgileri kapsamında proje Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde hayata geçiriliyor.

İncek Loft Evleri adres bilgileri!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İncek Loft Evleri adres bilgileri kapsamında proje Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde yükseliyor.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

Ankara İncek Loft 700. satışa ulaştı!

İSTANBUL Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı. Selim Akın, "Ankara'nın yeni cazibe merkezi Incek'te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirdik."

Akfen İncek Loft'ta 700. satışa ulaşıldı!

İncek'te 700'üncü satışa İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, incek Loft projesinde 1199 konuttan 700'üncü satış rakamına ulaştı.

incek loft adres Haberi

incek loft adres

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin ana faaliyet konusu konutlar, işyerleri, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, plazalar, marinalar, liman ve hava limanları olmak üzere (konut, işyeri, turizm alanı vs.) her türlü toplu ya da müstakil yapı, gayrimenkul ve tesisin ve bunların eklentilerinin yönetimidir. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için faaliyet alanına giren her türlü işle iştigal edebilir. Bu bağlamda özellikle aşağıda gösterilenler Şirketin ana amaç ve konusunu teşkil eder. a) Başta konut siteleri, hastaneler, oteller, yurtlar, fabrikalar, alışveriş merkezleri, plazalar, marinalar, liman ve hava limanları olmak üzere (konut, işyeri, turizm alanı vs.) her türlü toplu ya...