24 / 04 / 2024

İncek Loft Gölbaşı iletişim

İncek Loft Gölbaşı iletişim

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta satışlar devam ediyor. Projede 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor. İşte İncek Loft Ankara ödeme tablosu...

Gölbaşı İncek Loft fiyat listesi!

Gölbaşı İncek Loft fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen projenin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İncek Loft Ankara fiyatlar!

Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen İncek Loft Ankara fiyatlar kapsamında fırsatlar sunuluyor. Projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

İncek Loft Akfen İnşaat satılık!

İncek Loft Akfen İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İncek Loft kampanyalı ödeme planı!

İncek Loft kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen projede 1.199 konut ve 44 ticari ünite yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim?

İncek Loft Ankara'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Akfen İnşaat İncek Loft teslim tarihi!

İncek Loft Ankara'da 1.199 konut ve 44 ticari ünite yer alıyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft teslim tarihi ne zaman?

Akfen İnşaat İncek Loft ulaşım!

Akfen İnşaat İncek Loft ulaşım bilgilerine göre proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek Bölgesi'nde bulunuyor. Toplamda 1.199 daire ve 44 ticari üniteden oluşan projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft Gölbaşı satış ofisi!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. İncek Loft Gölbaşı satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi.

İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 6.5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Peki İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Gölbaşı İncek Loft fiyatları!

Gölbaşı İncek Loft fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor.

İncek Loft Gölbaşı!

İncek Loft Gölbaşı projesinde satışlar devam ediyor. Nisan 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Gölbaşı'nda 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi, 195 ada, 14 parselde yer alan 1.320 metrekare villa ve bahçesini 15 milyon 38 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 2.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İncek ve Hacılar'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 2 milyon 591 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Gölbaşı'nda 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek-İmar Mahallesi'nde yer alan 6 adet gayrmenkul toplamda 6 milyon 647 bin 300 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Bulvar Loft Gölbaşı güncel ödeme şekli!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde minimum yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Ankara Gölbaşı'nın imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Gölbaşı İncek Mahallesi'ndeki imar planı değişti. Onaylanan planlarda “kentsel dönüşüm ve gelişim proje” alanı içinde kalan 25 adet konutun yapılması 15 kat artırıldı.

Empire İncek Gölbaşı fiyatları 2017!

Özmen Konutları imzasıyla hayata geçirilen Empire İncek Gölbaşı projesi 243 adet daireden meydana geliyor. İşte Empire İncek Gölbaşı fiyatları 2017...

Bulvar Loft Gölbaşı fiyatları!

Bulvar Loft Gölbaşı fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nde yüzde 15 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Akfen Bulvar Loft Gölbaşı!

Akfen Bulvar Loft Gölbaşı projesi için ön talepler toplanıyor. Bulvar Loft Evleri projesi 22 Eylül'de satışa sunulacak...

İncek Loft Evleri Gölbaşı daire fiyatları!

İncek Loft Evleri Gölbaşı daire fiyatları 314 bin liradan başlayarak değişiyor. Akfen İnşaat'ın projesi İncek Loft Evleri projesinde 1.199 adet konut yer alıyor...

Akfen İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları!

Akfen İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Gölbaşı'nda yer alan Akfen İncek Loft Evleri'nde 1.199 daire yer alıyor...

İncek Loft Gölbaşı iletişim Haberi

İncek Loft Gölbaşı iletişim

İncek Loft Ankara ödeme tablosu bilgisinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Toplam 1.199 daire ve 44 ticari ünitenin yer aldığı proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa ediliyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1 olarak dizayn edilen İncek Loft Gölbaşı Evleri fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.


Ankara İncek Loft'ta konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.


Akfen İncek Loft Konutları sosyal alanları sinema salonu, alışveriş kanyonu, fitness merkezi, gözlem evi, pony club, spor sahaları, hobi atölyesi, kapalı havuzu, yürüyüş yolu, parti evinden oluşuyor. 


İncek Loft Ankara ödeme tablosu!

-  Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin yüzde 20'si taksitlendiriliyor, yüzde 30'u için ara ödeme yapılıyor, kalan...