18 / 04 / 2024

İncek Loft teslim

İncek Loft teslim

Ankara’nın en prestijli konut projesi İncek Loft’ta geri sayım sona erdi. İlk etap teslimlerinin başladığı İncek Loft’ta kat malikleri anahtarlarına kavuşuyor.Akfen İnşaat, daire teslimlerine başladı.

İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Projede konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.

İncek Loft'ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

İncek Loft'ta teslimlere 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra!

108 bin arsa alanına sahip olan İncek Loft projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra yapılacak.

Cer Loft teslim tarihi!

Ege Yapı Yedikule projesi kapsamında satışa sunulan Cer İstanbul projesindeki 36 loft daire satılıyor. Peki teslimler ne zaman yapılacak? İşte Cer Loft teslim tarihi...

İncek Loft Akfen Holding teslim tarihi!

Akfen Holding'in projesi İncek Loft Evleri'nde ilk etap ay sonunda teslim ediliyor. Ankara Gölbaşı'nda yükselen İncek Loft Evleri'nde fiyatlar 314 bin liradan başlıyor...

İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!

İncek Loft Konutları Gölbaşı projesinde ev fiyatları 316 bin liradan başlayarak değişiyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan İncek Loft projesinde ilk teslimle bu yıl 30 Nisan'da başlıyor...

Akfen İncek Loft Nisan 2016'da teslim edilecek!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek'in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016'da başlıyor.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Göktürk Larus Loft teslim tarihi!

İstinyepark’a 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Göktürk Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım!

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçiriliyor. Konut fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteren projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi!

Akfen İnşaat imzası ile inşa edilen İncek Loft Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi...

İncek Loft Ankara ödeme tablosu!

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta satışlar devam ediyor. Projede 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor. İşte İncek Loft Ankara ödeme tablosu...

Gölbaşı İncek Loft fiyat listesi!

Gölbaşı İncek Loft fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen projenin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi!

Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta dairelerin alanları 71 metrekareden başlıyor. Proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi...

İncek Loft teslim Haberi

İncek Loft teslim

Ankara’da son yıllarda konut projelerinin en karlı lokasyonu olarak bilinen İncek’te, 1199 konutluk ‘İncek Loft’ projesiyle modern kent yaşamında fark yaratan Akfen İnşaat, daire teslimlerine başladı.


Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Barış Barçak ve Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Volkan Oktar’ın katılımlarıyla projenin ilk anahtarı teslim edildi.


Yaklaşık iki yıllık yoğun bir çalışma sürecinin ardından İncek Loft projesini hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirten Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Barış Barçak “Verimli bir çalışma sürecinin ardından Ankara’daki ilk projemiz olan İncek Loft’u zamanında teslim ediyor olmak bizim için çok kıymetli. Teslim sürecinin 3 etapta tamamlanacağı projemizde Nisan ayından başlayarak, Haziran ve Eylül sonunda kat maliklerine dairelerini teslim etmiş olacağız. Yeşil peyzaj, gezinti...