27 / 04 / 2024

Indesit Company\'nin Manisa fabrikası yeni yatırım sinyali verdi

Indesit Company\'nin Manisa fabrikası yeni yatırım sinyali verdi

Indesit Company'nin dünya çapında en hızlı büyüyen ülkesi oldu...

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Henry Ford'dan zengin olmak isteyenlere 10 altın kural!

Amerikalı sanayici, iş patronu, Ford Motor Company'nin kurucusu Henry Ford zenginliğin gizli formülünü verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Manisa projesi için resmen düğmeye bastı! O ilçeye 150 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için resmen düğmeye bastı. TOKİ'nin Manisa 2022 projesinde 150 konut yer alacak. 

TOKİ Manisa Akhisar'da 240 taksit!

TOKİ'nin Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Akhisar projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Akhisar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ projesinde yaşam başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin, Manisa’daki konut sorununu çözmek adına  hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesinin 1. Etap anahtar teslimleriyle birlikte Akgedik’te yaşam başladı.

Indesit Company\'nin Manisa fabrikası yeni yatırım sinyali verdi Haberi

Indesit Company\'nin Manisa fabrikası yeni yatırım sinyali verdi

Indesit Company, Avrupa'daki ekonomik krize rağmen Türkiye pazarında yüzde 9 büyüdü.


Indesit Company Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Neriman Ülsever, "İnsan kaynaklarında çok başarılı. Manisa Organize Sanayi Bölgesi bir yabancı sermaye için gerekli tüm ihtiyaçları karşılıyor. Dünya çapında en kaliteli buzdolapları bu fabrikadan çıkıyor. Türkiye'de ikinci bir üretim istiyoruz" dedi. 


Türkiye'nin şirketin en hızlı büyüyen pazarı olduğuna dikkat çeken Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ ise bir yıldır tüm ekibi ve bayilik sistemini değiştirdiklerini...