19 / 04 / 2024

Index Grup CEO

Index Grup CEO

Seba İnşaat ve Index Grup imzası taşıyan Seba Office Boulevard projesinin lansmanı 25 Kasım 2014 Salı günü Radisson Blue Hotel Şişli'de gerçekleşecek. Toplantıda projenin detayları konuşulacak.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Konuta yatırımdan önce ihtiyaçlar belirlenmeli!

Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, "kişisel ihtiyaçlara yanıt verebilecek konut projelerine odaklanılmalı" dedi.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Index Grup CEO Haberi

Index Grup CEO


Index Grup CEO'su Erol Bilecik ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli'nin katılımıyla düzenlenecek lansmanda kayıt ve kahvaltı saat 09:30 ve 10:00 arasında, toplantı ise saat 10:00 ve 11:30 arasında yapılacak.


Seba Office Boulevard projesinin detayları ve projenin yaratacağı katma değeri 25 Kasım'da gerçekleşecek basın toplantısıyla...