27 / 04 / 2024

inebolu cami şadırvan

inebolu cami şadırvan

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Saadet Partisi'nden 'Kariye Müzesi cami olarak ibadete açılsın' açıklaması!

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı üyesi bir grup, Kariye Müzesi’nin cami olarak ibadete açılması için çağrı yaptı. Fatih İlçe Başkanı Serenli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar Kurulundan milletin gönlünü ferahlatacak bir adım beklediklerini söyledi...

Hindistan'da bir Sih, cami inşa edilmesi için arazisini bağışladı!

Hindistan Uttar Pradeş eyaletinde Sukpal Sing Bedi adındaki Sih, kendisine ait bir araziyi cami inşa edilmesi için bağışladı...

Tarihi Şadırvan Han yeniden hayat buldu!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Şadırvanlı Han'da başlatılan rekonstrüksiyon çalışmaları tamamlanıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

inebolu cami şadırvan Haberi

inebolu cami şadırvan

 Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı.


İlçeye bağlı Çamdalı köyünde yaşayan emekli matbaa işçisi Osman Akgül, bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazarak köydeki camiye yeni bir şadırvan yapımı için yardım istedi.


Cumhurbaşkanlığının Kastamonu Valiliği’ne talimatı üzerine Akgül’ün istediği 3 ton su kapasiteli şadırvan İnebolu Kaymakamlığı tarafından yaptırıldı.


Eşi ile Çamdalı köyünde yaşayan Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kasımpaşa'da futbol oynadığı yıllardan tanıdığını söyledi.


Kendisinin de uzun yıllar İstanbul'da bir matbaada çalıştığını belirten Akgül, "Reisicumhur benim eski arkadaşım. Daha belediye başkanı olmadan evvel top oynarken Kasımpaşa'dan, Okmeydanı'ndan onu tanıyorum" dedi.


Köy camisinin bahçesinde bulunan eski şadırvanın yerine yenisinin yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını belirten Akgül, şöyle konuştu:


"Bu...