29 / 03 / 2024

İnegöl ihale ile parsel satışı

İnegöl ihale ile parsel satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yetki verildi.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

65 bin TL'ye otomobil fırsatı! E-İhale platformunda çok sayıda araç satılacak!  E-İhale ile nasıl araç alınır? 

E-İhale platformunda 65 bin TL'ye otomobil fırsatı sunuluyor. Peki E-İhale ile nasıl araç alınır? İşte merak edilen o detaylar...

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

Sigortacılık ile Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik!

Sigortacılık ile Diğer Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İnegöl 805 konut ihalesi yarın!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi 4 Ocak'ta!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

TOKİ'den İnegöl'e 805 yeni konut!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Melikgazi’de 37 daire ve 4 iş yeri ihale ile satılacak!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 37 daire ve 4 işyeri 19 Şubat 2019'da tarihinde ihale ile satışa çıkarılacak. 

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şile Balibey'de 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şile Belediyesi, Balibey'de yer alan 4 bin 560 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satılıyor. İhale 5 Eylül'de gerçekleşecek..

İnegöl ihale ile parsel satışı Haberi

İnegöl ihale ile parsel satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantısında gerçekleştirildi. 

Toplantıda 14'ü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü maddesi ve 2 takrir maddesi olmak üzere toplamda 23 madde masaya yatırıldı. 

Toplantı İmar Komisyonuna havale edilecek ve karar verilecek 14 maddenin oylamaya sunulması ile başladı. Maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise 4 gündem ve 2 takrir maddesinin yer aldığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'ne havale edilecek olan maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

19 parselin satışı için yetki istedi "İhale İle Parsel Satış İçin Başkana Yetki Verilmesi" maddesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "19 ayrı parsel var. 

Bunlarla alakalı arada kalmış, talipleri olan yerlerin satışlarını ihale ile satmamız gerekiyor, Bunun yanında birkaç tane var ki aslında çok...