29 / 03 / 2024

İnegöl Mobilya Çarşı adresi

İnegöl Mobilya Çarşı adresi

Bilindiği üzere mobilya üretimi konusunda dünya üzerinde oldukça büyük bir yere sahip olan İnegöl her geçen gün kendini geliştirmektedir, ihtiyaçlar doğrultusunda İnegöldeki firmaların her geçen gün üretimlerini büyüttüğünü izlemekteyiz.

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

13 Eylül 2023 Çarşamba güncel dolar TL kuru ne kadar oldu? 13 Eylül 2023 Çarşamba 1 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar? soruları araştırılıyor. İşte güncel dolar/TL kuru.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz Arçelik çamaşır makinesi nerede satılıyor? Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi arıyorsanız, biz Arçelik çamaşır makinesinin satıldığı en ucuz mağazaları bulduk ve listeledik. Arçelik 7 kilo kapasiteli çamaşır makinesi en uygun fiyatıyla karşınızda. İşte, Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

ŞOK Market'te çılgın Çarşamba! İndirimli katalog açıklandı! Sakın kaçırmayın... İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 21 Eylül 2022 Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler ne kadar kaç TL indirime girdi? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Piyasanın en ucuz Samsung süpürgesini arıyorsanız, işte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung’un ürettiği elektrikli süpürgeler uygun fiyatlarıyla çok seviliyor. Samsung’un içine teknoloji kattığı toz torbasız elektrikli süpürgeler en uygun fiyatla haberimizde sizi bekliyor. En uygun fiyatlı Samsung süpürgelere nerede satılır arıyorsanız işte 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

ŞOK Market Çarşamba kataloğu yayımlandı! Süt, zeytinyağı, bulgurda ŞOK indirimi! İşte 14 eylül 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'in 14 Eylül 2022 Çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün ŞOK'a hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte 14 Eylül 2022 Çarşamba kataloğu fiyat listesi...

Alman otomotiv devinin bu model araçlarında ölümcül fren arızası! Firma servislerde ücretsiz tamir edecek

Alman lüks otomotiv firması 2006 ile 2012 yılları arasında üretilen model araçlarında ölümcül fren arızası tespit etti. Dünya genelinde bu model araçlara sahip olanların otomobillerini servise çektirmeleri istendi. Firma arızayı ücretsiz tamir edecek.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

İnegöl Mobilya Çarşı adresi Haberi

İnegöl Mobilya Çarşı adresi

Bilindiği üzere mobilya üretimi konusunda dünya üzerinde oldukça büyük bir yere sahip olan İnegöl her geçen gün kendini geliştirmektedir, ihtiyaçlar doğrultusunda İnegöldeki firmaların her geçen gün üretimlerini büyüttüğünü izlemekteyiz.


Bu düşünceden yola çıkarak İnegöl başta olmak üzere tüm Türkiye ye faydalı olabileceğini düşündüğümüz bir proje hazırlandı. 40.000 m2 üzerine kurulu 70.000 m2 kapalı alana sahip olacak olan yeni bir Mobilya AVM. Mobilya konusunda büyümenin ve dünyada daha fazla söz sahibi olmanın sadece üretim kapasitelerinin artmasıyla olmayacağını biliyoruz. Bu yüzden projemizin İnegöl ve Türkiyenin mobilya konusunda tanıtımı açısından öneminin büyük olduğunu düşünüyoruz.


İnegöl'ün dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırladığını düşünerek bu projenin firmanıza büyük katkı sağlayacağı ve yeni pazarlar bulma açısından öneminin büyük olduğunu belirtmek isteriz.


Sadece 47 firmanın yer alacağı bu büyük projede...