24 / 04 / 2024

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan firmalar

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan firmalar

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Üstün tarafından kuruldu. 

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile ile kuruldu.

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indirimi uzadı!

Mobilya ve beyaz eşyada sağlanan KDV ve ÖTV indiriminin süresi 30 Nisan’dan 30 Eylül’e kadar uzadı.

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indirimi Eylül'e uzatıldı!

Başbakan Binali Yıldırım'dan mobilya ve beyaz eşya alacaklara müjde. Mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi Eylül sonuna kadar uzatıldı.

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye ile bugün Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu.

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan firmalar Haberi

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan firmalar

Açılışa İnegöl Belediye Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, oda ve borsa başkanları, mobilya sanayicileri ve bürokratlar katıldı. 


Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; 30 bin metrekare kapalı alanda düzenlenen fuara bu yıl 195 mobilyacının katıldığını kaydetti. “Ancak mobilya kenti İnegöl olarak bütün katmanlarımızla bu fuardayız” diyen Aktaş, İnegöl’ün mobilya potansiyeliyle 365 gün açık mobilya fuarı konseptinde olduğunu söyledi. Ar-Ge ve inovasyona önem verilmesi gerektiğine vurgu yapan Aktaş, mobilyacılara “yatırımı işinize yapın” çağrısında bulundu. 


Alinur Aktaş, İnegöl’ün 2023 hedefi olan 1 milyar dolarlık mobilya hedefine 2023’ten önce ulaşılabileceğini ifade etti. Açılışta söz alan İTSO Başkanı Metin Anıl da İnegöl’ün her yıl artan ihracatının...