18 / 04 / 2024

inegöl yol genişletme çalışmaları

inegöl yol genişletme çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Divanhane Eski Karakol Binası neden yıkılıyor?

19. yüzyılda Sultan Abdülaziz döneminde inşa edilen Divanhane Eski Karakol Binası yol genişletme nedeniyle yıkılıyor.

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Bitlis'in yolları genişletiliyor!

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beşminare Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Şahinbey'in yolları genişliyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Gürsu'nun yolları genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir kent olması hedefiyle raylı sistem yatırımları, köprü ve kavşak düzenleme, yeni yol ve yol genişletme çalışmalarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerdeki yol kalitesinin de en üst seviyeye çıkarılması çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

inegöl yol genişletme çalışmaları Haberi

inegöl yol genişletme çalışmaları


Yatırım bütçesinin 3’te 2’sinden fazlasını ulaşım yatırımlarına ayıran, merkezdeki raylı sistem, köprü ve kavşak ile yeni yol çalışmalarının yanında ilçelerde de ulaşım projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesindeki önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturuyor. İnegöl itfaiye müdürlüğü önünden Deydinler Köprüsü’ne kadar olan bölümü İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Türkel Çevre Yolu’nun kalan bölümü için Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İhtiyacı karşılamayan mevcut köprünün yanına ilave bir köprü yapılması için proje hazırlanırken, köprünün devamında Ankara yoluna kadar 3 kilometrelik yolun genişletilmesi çalışmalarına da başlandı.


6 milyon TL’lik yatırım

Merkez dışındaki en büyük ilçe olan İnegöl’de hızlı bir gelişme ve büyüme olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’ün dışını çevreleyen Ahmet Türkel Çevre Yolunun ilçe için önemli bir arter olduğunu söyledi. Çift...