25 / 04 / 2024

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik adres 

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik adres 

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

ABD piyasaları kapanışta yükseldi!

ABD hisse senetleri, petrol ve gaz, teknoloji ve sanayi sektörlerindeki kazanımların hisse artışlarına yol açmasıyla Pazartesi günkü kapanışın ardından artışa geçti.

Türkiye'yi zengin edecek yeni enerji kaynağı gaz hidrat!

Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Bölümü’nde görevli Prof. Dr. Günay Çifci, Türkiye’nin gaz hidrat rezervlerine sahip zengin bir ülke olduğuna dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından su,elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ bugün 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu 17 ürün toplatılıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.

Türkiye'de elektrik, gaz ve su sektörüne yatırım 2 kat arttı!

Doğusunda önemli enerji kaynakları bulunan ve bunların batıdaki tüketici ülkelere ulaşmasında enerji koridoru oluşturan Türkiye'ye, elektrik, gaz ve su sektöründe son yıllarda önemli miktarda uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi gerçekleştirildi.

Türkiye Gaz Sektörü Geliştirme Projesi'ne 400 milyon dolarlık ek finansman!

Dünya Bankası, mevcut Türkiye Gaz Sektörü Geliştirme Projesi'nde 400 milyon dolarlık ek finansmanı onayladığını açıkladı. Kredi ilk sekiz yılı ödemesiz olmak üzere 16 yıl vadeli olacak.

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Şahin tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz 2014 tarihinde Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi'nde kuruldu.

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu!

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu. Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.

ExxonMobil Türkiye’de kaya gazı arayacak!

Shell’in, Türkiye’de kaya gazı çalışmalarına başladığını hatırlatan Petrol İşleri Genel Müdürü Selami İncedalcı, ABD’li enerji devi ExxonMobil’in Güneydoğu Anadolu ve Trakya Bölgeleri’nde kaya gazı aramak için TPAO ile görüştüğünü söyledi.

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı!

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz '' Teknokentler 2023 hedefleri doğrultusuna göre ülkemizin önemli atılımlarından biridir '' dedi.

Sudan'da oksijen gazı dolum tesisinde patlama meydana geldi!

Hartum Sivil Savunma Müdürlüğü' nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sudan'da oksijen gazı dolum tesisinde patlama meydana geldi. Hartum'daki patlamada 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Erol Atalay, Davut Atalay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Hasköy, Piripaşa Mahallesi, Kumbarahane Caddesi'nde kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik adres  Haberi

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik adres 

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Doğalgaz teknolojisi ile ilgili, araştırma, geliştirme ve yazılım faaliyetlerinde bulunmak 2-Konusuyla ilgili imge, ses ve video işleme, örüntü tanıma, yapay görü, simülasyon, ses tanıma ve bilişim konularında her türlü ürün geliştirme, araştırma, geliştirme, danışmanlık ve bu konulardaki ürünlerin pazarlaması. 3-Kamu, özel ve tüzel kişilere mühendislik, danışmanlık ve destek hizmeti vermek. Konusu ile ilgili toplum gereksinmelerinin karşılanabilmesi için mühendislik sınıfına giren her türlü sektörün her türlü mühendislik hizmetini vermek, mühendislik hizmetini almak, bu hizmeti yurtdışından ve yurtiçinden hizmet olarak almak...