26 / 04 / 2024

İngiliz bakan istifa

İngiliz bakan istifa

İngiltere’nin Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Greg Hands, ülkenin en büyük havalimanı Heathrow’un genişletilmesine karşı çıktığını belirterek görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Estonya’da gayrimenkul usulsüzlüğü, Başbakanı istifa ettirdi!

Avrupa Birliği ülkesi Estonya'da, partisinin bir gayrimenkul projesinde yapılan usulsüzlüğe karıştığı ileri sürülen Başbakan Juri Ratas'ın, istifa ettiği açıklandı.

Berat Albayrak'ın istifa sessizliği sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık koşullarını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Saatler geçmesine rağmen hâlâ istifanın kabulüne ya da reddine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Ahundi istifa etti!

İran'da ekonomik krize koşut hükümette ayrılma rotasına giren yetkililere Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Abbas Ahundi de eklendi.

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Havalimanının genişletilmesine karşı çıkan İngiliz bakan istifa etti!

İngiltere’nin Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Greg Hands, ülkenin en büyük havalimanı Heathrow’un genişletilmesine karşı çıktığını belirterek görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Yunanistan Ekonomi Bakanı kira yardımı sebebiyle istifa etti!

Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitris Papadimitriou, kabinede yer alan eşinin aldığı kira desteğinin tartışmalara neden olmasının ardından istifa etti. 

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

Erdoğan Bayraktar istifa etmedi mi?

10 bakan değişikliği yapılırken kabinede 9 yeni isim yer aldı. Yeni isimler bugün Resmi Gazete'de de yer aldı. Ancak Resmi Gazete'deki açıklamaya göre Erdoğan Bayraktar istifa etmemiş, görevden alınmış.

Erdoğan Bayraktar istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa etti. Bayraktar, milletvekilliği ve bakanlıktan istifa ettiğini açıklayarak, 'Soruşturma dosyasındaki imar planları Başbakan'ın onayı ile yapılmıştır' dedi...

Başbakan Erdoğan: Mahallem işgal altında, parası alındığı halde garajlar yapmıyoruz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizler yöneticiler olarak, özellikle yerel yöneticiler olarak bunun adımlarını da atmak zorundayız. Evlerin altına garaj mecburiyeti olduğu halde, bunun parası alındığı halde, biz o mahallede veya o sokaklarda garajlar yapm

Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt: Başbakan haklı, iyi yaşamak herkesin hakkı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Apartman dairesinin içine tıkılmış hayat, hayat değildir' sözüne katıldığı belirten Tamer Özyurt, “Herkesin depreme dayanıklı, sosyal tesisleri, parkları ve yürüyüş alanları olan evlerde yaşama hakkı var” dedi

Zorlu Enerji Grubu Başkanı Murat Sungur Bursa görevinden istifa etti!

Zorlu Enerji Grubu Başkanı Murat Sungur Bursa görevinden istifa etti

İngiliz bakan istifa Haberi

İngiliz bakan istifa

İngiliz bakan Hands, sosyal paylaşım platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, başkent Londra’daki Heathrow Havalimanı'na üçüncü bir pist inşa edilerek genişletilmesi projesinin pazartesi günü İngiliz Parlamentosu'nda oylamaya sunulacağını belirterek görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Londra’da 2017 yılındaki genel seçimde Chelsea ve Fulham bölgelerini temsil eden Muhafazakar Partili vekil, Heathrow Havalimanı'na üçüncü bir pistin inşa edilmesi yoluyla genişletilmesine karşı olduğunu kaydetti.

Heathrow Havalimanı'nın genişletilmesine karşı çıkanlar, artacak uçuş trafiğinin gürültü ve hava kirliliği yaratacağını belirtiyor. İngiliz hükümeti yaklaşık 14 milyar sterline mal olması beklenen havalimanı genişletme projesine 5 Haziran tarihinde onay...