25 / 04 / 2024

İngiliz mirror gazetesi geleceğin statları

İngiliz mirror gazetesi geleceğin statları

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin statlarını derledi. Yeni statların yapım ve yapım aşamaları hakkında bilgi veren İngiliz Mirror gazetesinde yer alan geleceğin statları;

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili skandal detay ortaya çıktı! Pes dedirten olay!

Ukrayna Savaşı petrol şirketlerine yaradı. ABD'li petrol şirketlerinin, savaşın başladığı 24 Şubat'tan bu tarafa 200 milyar dolar kar ettiği ortaya çıktı. Haberi, İngiliz gazetesi Financial Times manşetten aktardı.

Doları satacaksan ne alacaksın?

Ünlü finans gazetesi Financial Times'ta yer alan güçlü dolar ve ABD ekonomi politikasıyla ilgili analizde doların yukarı yönlü gidişi engelleyebilecek bir neden olmadığı vurgulanarak, "doları satacaksan ne alacaksın" ifadesi kullanıldı. İngiliz Gazete doların karşısında diğer para birimlerinin de gü

İngiliz basınının gündeminde Türk çiftçisi var! Binlerce çiftçi yüksek maliyetler ve borçlarla karşı karşıya!

İngiliz Financial Times gazetesi Türkiye'de artan maliyetlerden dolayı Türk çiftçisinin zorlandığını ifade eden bir haber yayımladı.

Ticaret Sicili Gazetesi nedir? Ticaret Sicil Gazetesi sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ortak kanun kararı ile çıkarılmaya başlayan Ticaret Sicili Gazetesi, ticaret hayatında güvenli bir ortam yaratmayı amaçlamaktadır. İşte Ticaret Sicili Gazetesi sorgulama işlemi ve gazeteye dair merak edilen ayrıntılar…

Aliya Nazarbayeva'nın gayrimenkulleri gündem oldu!

İngiliz Telegraph gazetesi, son süreçte halk ayaklanmasının çıktığı Kazakistan’ı uzun seneler yöneten Nazarbayev’in Londra’da yaşayan kızının servetine ilişkin kapsamlı bir haber yaptı.

Türkiye'deki esnaf iflaslarının sebebi yüksek faiz mi?

İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'de esnafın kredilere yönlendirildiğini fakat kısıtlamalar ve yüksek faiz sebebiyle bu kesimin iflasa sürüklendiğini yazdı.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Kapalı Maraş'ın kilidi açılıyor!

İngiliz Daily Mail gazetesi koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından 46 yıldır kapalı olan KKTC’deki Maraş bölgesinin yeniden açılacağını belirtti. KKTC Hükümeti Türkiye ile birlikte şehri onaracak.

İngiliz mirror gazetesi geleceğin statları Haberi

İngiliz mirror gazetesi geleceğin statları

Tottenham Hotspur, 2008'den bu yana yeni stadını yapmayı planlıyor. 56,250 kişilik düşünülen stadın önündeki tek engel ise yapım sırasında yerel binalara zarar vereceği endişesi. Bu yüzden stat yapımında henüz somut bir adım atılamadı.



Yeni Tottenham Stadı'nın planlanan maç günü görüntüsü.




Lyon: Stade des Lumieres 59 bin kişilik olacak ve Euro 2016 maçlarına ev sahipliği yapacak. Lyon'un 1950'den bu yana ev sahipliğini yaptığı Stade de Gerland'ın yerini alacak.




West HAM: Gelecek sezondan itibaren West Ham, Londra Olimpiyat Stadı'nı kullanmaya başlayacak. 





Atletico Madrid: Madrid'in eski Olimpiyat Stadı'nın yerine yapımı devam eden La Peineta Stadı'nda Atletico Madrid maçlarını oynayacak. Stat kapasitesi 20 bin kişi artırılarak 70 bine çıkarılacak.





Valencia: Valencia'nın stadı Mestalla'nın yapımı son yıllardaki mali yetersizlikler nedeniyle sekteye uğradı.



Zenit St...