28 / 03 / 2024

İngiltere konut fiyatları temmuz 2019

İngiltere konut fiyatları temmuz 2019

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre; İngiltere’de 2019 yılı Temmuz ayında konut fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 0,7 artış gösterdi...

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları sert düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 3,1 düşüş gösterdi...

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 6,3 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının Ocak ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 6,3 artış gösterdiği kaydedildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 1,9 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere konut fiyatlarının bu senenin ocak ayında yıllık bazda yüzde 1,9 artış gösterdiği bildirildi.

İngiltere konut fiyatları temmuz 2019 Haberi

İngiltere konut fiyatları temmuz 2019

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) verilerine göre; İngiltere’de Temmuz ayında konut endeksi yıllık bazda yüzde 0,6 olan beklentinin üzerine çıkarak yüzde 0,7 artış gösterdi.

Bir önceki ayda (Haziran) İngiltere’de konut fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 0,9 artış göstermişti.

ONS açıklamasında, İngiltere’de konut fiyatlarında 2019 Temmuz'da 2012 yılının Eylül ayından bu yana yıllık bazda en düşük artış hızının görüldüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca İngiltere’de ortalama konut fiyatının Temmuz itibari ile 233 bin sterlin olduğu belirtildi.

Londra dahil olmak üzere İngiltere’nin güneyi, güneydoğusu ve güneybatısında konut fiyatları Temmuz ayında yıllık bazda yüzde 0,9 azaldı.

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!