28 / 03 / 2024

İnistanbul Gala satılık

İnistanbul Gala satılık

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İnistanbul Gala satılık daire fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

İnistanbul Gala’da satışların yüzde 80'i 3 haftada tamamlandı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana 1.140 üniteden 875’i satıldı.

İnİstanbul Gala'da 320 bin TL'ye 1+1!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde hayata geçirilen proje 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 1+1 daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı proje Nef İş GYO imzası taşıyor.

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri!

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

İş GYO Inistanbul Gala'da 1+1'ler 320 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef ortaklığı tarafından hayata geçirilen Inistanbul Gala'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor.

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İnİstanbul Gala: Küçük bir hareket büyük bir etki yaratabilir!

Nef - İş GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen proje konum olarak metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteren daire seçenekleri yer alıyor.

İnistanbul Gala satış ofisi telefon!

İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Gala Evleri’nde fiyatlar 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor.

İnistanbul Gala fiyat!

470 milyon dolar yatırım bedeliyle Topkapı inşa edilen İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala ulaşım bilgileri!

3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Gala Evleri İstanbul Avrupa Yakası’nda yükseliyor. İnistanbul Gala ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

470 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala projesi Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul Gala'da 1+1'ler 320 bin TL'ye! 2018'de teslim!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Residence projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Inistanbul Lokal Evleri Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Evleri Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Inistanbul Lokal Evleri Topkapı projesinde teslimlerin 2018 yılı Mart ayında yapılması hedefleniyor...

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık ev!

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Inİstanbul Lokal Nef satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire!

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

İnistanbul Gala satılık Haberi

İnistanbul Gala satılık

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi. Fiyatlann 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. 


120 aya 0,91 faiz Konut fiyatının yüzde 75'i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı kullandırılıyor. 80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan 5 bloklu sitenin donatılan arasında müzik odası, fitness salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı alanı bulunuyor. Bu alanların sabit aidat ödemeden yalnızca kullanılan zaman kadar ücretlendirileceği...