16 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi

Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri arasında 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa projesinde fiyatlar 348 bin liradan başlıyor...

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans!

Konum bilgisine göre TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans projesinde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları!

Eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen proje Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslimleri!

Nef ve İş GYO 'nun ortaklığı ile inşa edilen projede lansman öncesi 200 adet daire satışta. Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat!

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat listesi 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Evleri projesinde daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi Haberi

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi


İş GYO ve NEF Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Inistanbul Lokal projesi Topkapı Davutpaşa'da inşa ediliyor. Inistanbul Lokal Davutpaşa projesi eski Şişecam Fabrikası'nın arsasında yükseliyor.


Inistanbul Lokal Davutpaşa projesinde daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor. Inistanbul Lokal Davutpaşa projesinde 1+1 dairelerden 4+1 dairelere kadar alternatifler bulunuyor.


Inistanbul Lokal Davutpaşa projesinde dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Inistanbul Lokal Davutpaşa projesinde fiyatlar 348 bin liradan başlıyor.



Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri!


Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Inistanbul Lokal Davutpaşa projesinde 2+1 daireler için 5 bin lira, 3+1 daireler için 7 bin 500 lira, 4+1 daireler için 10 bin lira peşinat veriliyor.


Inistanbul Lokal Davutpaşa fiyat listesi 1+1 dairelerde 348 bin liradan, 2+1 dairelerde 510 bin...