28 / 03 / 2024

Inİstanbul Lokal Nef ödemeleri

Inİstanbul Lokal Nef ödemeleri

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyat tablosu!

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal fiyat tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Nef ödemeleri Haberi

Inİstanbul Lokal Nef ödemeleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen projede daire alanları 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor.


Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi ortak donatılarının yer alan proje daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.


Daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörüldüğü projede ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


Ulaşım bilgisine göre proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Terazidere metro istasyonuna 400 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre,  Ataköy’e 7 kilometre, Zincirlikuyu’ya 8 kilometre, Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Inİstanbul Lokal Nef satılık daire fiyatları 1+1 evler 348 bin TL, 2+1 evler 510...