25 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal ödemeleri

Inİstanbul Lokal ödemeleri

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı ’na 10 kilometre uzaklıkta yer alan projede yeni blok satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri kapsamında 48 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Lokal ödeme tablosu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen projede fiyatlar 348 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Inİstanbul Lokal ödeme tablosu kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı!

Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 2 bin 400 TL 'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Inİstanbul Lokal ödeme tablosu!

Toplam 17 bin 944 üzerine yayılan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. İş GYO Inİstanbul Lokal ödeme tablosu kapsamında kredi ile ödemede yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Toplam 17 bin 944 üzerine yayılan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Projede fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi!

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyatları!

Inİstanbul Topkapı projesinin ikinci etabı olarak satışa çıkan projede ön satış dönemi başladı. Projenin lansmanı 16 Eylül'de yapılması planlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Emlak vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Kira geliri olan vergi mükellefler için emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor. Tüm mükelleflerin acele etmesi gerekiyor.

Emlak vergisi ödemeleri için son 2 hafta!

Kira geliri olan vergi mükellefler için emlak vergisi ödemeleri başladı. Konut, arsa, arazi ve bina gibi taşınmaza sahip olan tüm mükelleflerin 2 hafta içerisinde emlak vergilerini ödemeleri gerekiyor.

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son günler!

Veraset ve intikal vergisi için ilk taksit ödemeleri bu ay itibariyle başladı. Mirasçıları yakından ilgilendiren vergi için ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerekiyor.

Emlak vergisi ödemeleri için son gün ne zaman?

Gayrimenkulü olanlar için emlak vergisi ödemeleri 1 Mart itibariyle başladı.  Evi, arsası, iş yeri ve arazisi olan yüz binlerce kişi şimdi "Emlak vergisi ne zaman ödenir? Son gün ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri!

7 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta yer alıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal ödemeleri Haberi

Inİstanbul Lokal ödemeleri

Inİstanbul Lokal Residence lokasyon olarak Ataköy’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2+1'ler için 5 bin TL, 3+1'ler için 7 bin 500 TL, 4+1'ler için ise 10 bin TL peşinat ödeniyor. 


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde hayata geçen Inİstanbul Lokal Evleri'nde daireler 48 ile 308 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Proje Nef ve İş GYO imzasıyla yükseliyor. 


Davutpaşa Inİstabul Lokal Rezidans'ta çocuk oyun alanları, futbol alanları, asansör, yüzme havuzu, güvenlik, yürüyüş yolları, sinema, kapalı otopark, basketbol sahası, kreş, fitness center, mescit gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Inİstanbul...