19 / 04 / 2024

İnönü Stadı beşiktaş

İnönü Stadı beşiktaş

Yıkım çalışmalarına başlanan İnönü Stadı'nın yıkılan parçalarının satılması için çalışmalarda sona gelindi...

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Yeni İnönü Stadı için yasal onay alındı!

Yeni İnönü Stadı'nın yapımı için yasal onay alınmasının ardından Beşiktaş Kulübü İnşaat Departman Müdürü Metin Demir: "Çalışmalar en kısa sürede başlayacak" dedi.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Loca Beşiktaş nerede?

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta yapmayı planladığı yeni projesi Loca Beşiktaş için harekete geçti. Peki Loca Beşiktaş nerede inşa edilecek? İşte Loca Beşiktaş konum bilgisi...

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 bağımsız bölüm yer alacak.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Emlakçılardan Türkan Şoray'ın Beşiktaş'taki evine yoğun ilgi!

Emlakçılar Türkan Şoray'ı canından bezdirdi. Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı evini 15 milyon liraya satacağı haberlerde duyurulunca emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm." dedi.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Beşiktaş'ın arazisi kaç para ederdi?

Fatih Altaylı Haberürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stat konusuyla ilgili Galatasaray için “Beleşi seviyorlar” sözlerini değerlendirdi. İşte o yazı...

Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın ihalesi 13 Ocak'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan ticaret ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 109 milyon 508 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısı kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma işlemi tamamlandı. Açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, çim serme işleminin 75-90 gün süreceğini söyledi.

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmiyor!

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmeyecek. Orada aynı zamanda, teknoloji harikası, sanat, moda, ofis ve yeme, içme merkezi olan bir mimari harika yer alacak. Özetle, Beşiktaşlılar muhteşem bir statta yeni başarılara imza atacak.

İnönü Stadı beşiktaş Haberi

İnönü Stadı beşiktaş
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarına geçtiğimiz haftalarda başlandı. Yıkım çalışmaları Eylül ayının ilk haftasında tamamlanacağı stadın yıkılan parçalarının satılması için çalışmalarda sona gelindi. Yıkılan parçaların satılması 24 Haziran'da yönetim kurulu toplantısında onaya...