29 / 03 / 2024

inşaat güvenlik eğitimi

inşaat güvenlik eğitimi

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Windows 11 büyük bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya

Bu yılın Ocak ayında Microsoft, Windows 11'e güncellenen bilgisayarlar için bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Düzeltmenin amacı, Güvenli Önyükleme güvenlik mekanizmasındaki ciddi bir güvenlik açığını gidermekti. 

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

1 ton demir 16 bin 500 lira oldu! 30 Mart 2022 inşaat demiri fiyatları!

İnşaat sektörü, gelen zamlarla gündemden düşmüyor. inşaat maliyetlerinin gittikçe artığı şu dönemde konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli malzemesi olan demirin tonu bugün 16 bin 500 liradan satılıyor...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Alı E.E.H tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

inşaat güvenlik eğitimi Haberi

inşaat güvenlik eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirterek, "Uygunsuz koşullar, iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uyulmaması nedeniyle denetimler sonucunda bin 700 iş verenin iş yeri kapatıldı. 

Oralarda da dikkat çeken en önemli konu iskelelerdi" dedi. 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü işbirliğinde 'Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi' kapsamında cephe iskelesi kurulum, kullanım ve sökümü, iş güvenliği koşullarını kapsayan bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. 

Mersin HiltonSA Otel'de gerçekleşen seminere, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. 

Tayyar Şen, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Mustafa...