29 / 03 / 2024

inşaat işçilerine eğitim

inşaat işçilerine eğitim

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazalarının ardından harekete geçen Yıldız Teknik OSGB, Çukurova bölgesinde iş güvenliği uzmanlarına eğitim verdi.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları!

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı bir takım önlemler hayata geçirildi. Peki bu önlemler kapsamında inşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları...

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Şora tarafından kuruldu.

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak!

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak. İnşaat ve fabrika işçileri önümüzdeki haftadan itibaren gerekli tedbirleri alarak işe geri dönecek.

Koray İnşaat'tan 'işçilere sözleşme imzalatıldı' iddialarına yanıt!

Koray İnşaat'tan, inşaat işçilerine "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir" taahhütnamesi imzalatıldığı iddiasına ilişkin açıklama yapıldı...

İnşaat işçilerine 'taahhütname imzalatıldı' iddiası!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'evde kal' çağrılarının yapıldığı Türkiye'de çalışmayı sürdüren inşaat işçilerine, firmaların olası ölüm ve hastalıklardan dolayı sorumluluk kabul etmediğine yönelik taahhütnameler imzalattığı iddia edildi...

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

inşaat işçilerine eğitim Haberi

inşaat işçilerine eğitim

Yüksekte yapılan çalışmalarda eğitici eğitmenliği konusunda İstanbul Yeditepe Üniversitesi'yle işbirliği yapan firma, bölge ve çevre illerdeki iş güvenliği firmalarında görev yapan iş güvenliği uzmanlarına beş günlük program dahilinde, uzaktan ve örgün olarak uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. 


PROAKTİF BİLGİLER 

Eğitim çalışmaları Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Müdürü Yrd. Doç. Dr. Uğur Kaplancalı, Bülent Ustalar ve Yakup Öztaş tarafından verildi. Eğitimde inşaat sahasında uzmanlara ayrı ayrı uygulama yapılarak, doğru çalışmalar gösterildi. Yıldız Teknik OSGB yetkilisi Ahmet Yıldız, "Adana bölgesinde ilk defa gerçekleştirilen bu eğitimle amacımız iş kazalarının ve güvenlik önlemlerinin sağlanmasında en son proaktif ve akademik bilgileri uzmanlarımızla paylaşmaktı"...