24 / 04 / 2024

inşaat mühendislik çalışmaları

inşaat mühendislik çalışmaları

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çalışkan ve Cemal Vedat Duman ortaklığında kuruldu. 

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Saw İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saw İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Derdiyok ve Hamit Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz Cuma günü kuruldu.

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mcs Hafriyat İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcs Hafriyat İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Akgül ve Murat Canbal ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kayalı tarafından kuruldu.

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Bilgiç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Simed İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simed İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sinan Duranoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Musa Gültekin, Hayrettin Koç ve Celalettin Öztürk ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cesna İnşaat Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cesna İnşaat Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile bugün açıldı

Mesta Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesta Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleyman Topal tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Netark İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netark İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

inşaat mühendislik çalışmaları Haberi

inşaat mühendislik çalışmaları

İnşaat Mühendisliğinin, insanların yerleşik hayata geçip, kalıcı konut ihtiyacına gereksinim duyması ile ortaya çıkan en eski mühendislik dallarından biri olduğunu sözlerine ekleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, inşaat sektörünün yüzlerce meslek dalını etkilediğini belirtti. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karaşahin, “Yaklaşık 200’den fazla sektörü etkiliyor ve ülke ekonomisinde çarpan etkisi oldukça yüksek. Lokomotif sektör diyebiliriz” ifadelerini kullandı.  

TRAFİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi, mega şehirlerdeki trafik problemlerinin çözümünün İnşaat Mühendisliğinin uğraş alanlarından birisi olduğunu kaydeden Karaşahin, “Bütün kentlerimizdeki otopark problemlerine çözüm de yine bu sektördedir ve şehir plancılarının ortak geliştirecekleri projeler ile çözülecektir. Örneğin ‘Akıllı Ulaşım Sistemleri’ her geçen gün yaygınlaşmakta ve teknolojiye bağlı olarak daha da...