19 / 04 / 2024

İnşaat ofis konut satışı

İnşaat ofis konut satışı

Aylardır telefonu çalmayan gayrimenkul ve inşaat şirketleri, ofislerinin dolmaya başladığını söylerken otomotiv sektöründe meltem rüzgârları esmeye başladı. Gıda, giyim ve ev perakende mağazalarında ise müşteriler alıma yöneliyor.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

İnşaat maliyetlerindeki artış son yıllarda bir hayli arttı. Özellikle emtia fiyatlarındaki durdurulamayan artış konut fiyatlarında tavan yapmasına neden oldu. 

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi yarın!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi 23 Temmuz'da!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!

Koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gıdadan tekstile birçok sektörü olumlu ya da olumsuz etkileyen salgın, konut ve inşaat sektörünü de etkiledi. Peki koronavirüsün inşaat sektörüne etkisi nasıl oldu? İnşaat ve konut sektörü salgından olumlu mu etkilendi?

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

İnşaat ofis konut satışı Haberi

İnşaat ofis konut satışı

Yüksek faiz, döviz kuru ve ekonomik zorluklar nedeniyle harcamalarını sürekli ertelerken tüketici evinden çıktı. Merkez Bankası tarafından Ağustos ayında faiz indiriminin eylülde de sürmesiyle, tüketici ve konut kredisi faizlerinin gerilemesi, bekleyen talebi hareketlendirdi. Türkiye Gazetesi'nden Ömer Temür'ün haberine göre; aylardır telefonu çalmayan gayrimenkul ve inşaat şirketleri, ofislerin dolmaya başladığını, telefonların susmadığını söylerken, gıda, giyim ve ev perakendesi mağazalarında da müşteri sayısı hızlandı. 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, geçen sene yaşanan döviz dalgalanması ve konut faizi artışlarının sektörü olumsuz etkilendiğini belirterek kötü günlerin geride kaldığını söyledi. Merkez Bankasının faizleri düşürmesiyle beraber inen mevduat faizleri ve konut kredi faizleriyle beraber ev talebinin bir miktar yükseldiğini anlatan Tahincioğlu “Bir canlılık var. Bunun devam etmesini ve artmasını bekliyoruz. Maliyetler yükseldiği için...