19 / 04 / 2024

inşaat sektörü kaç sektörü etkiliyor

inşaat sektörü kaç sektörü etkiliyor

İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ülke ekonomisinin de o kadar dinamik olacağını ve büyümeye devam edeceğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü inşaat sektörünün 170'den fazla sektöre doğrudan ya da dolaylı etkisi ve katkısı var." dedi.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

Demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi! İnşaat sektörü hafifledi! İşte 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyat listesi...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar sektörü yerle bir etti. Zamların ardı arkası kesilmezken edinilen son dakika bilgisine göre demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi ve inşaat sektörü hafifledi. Peki 1 ton demir kaç lira oldu? 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyatları...

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı!

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Zam üstüne zam gelmesi sektörü derinden sarsarken bugün demir fiyatlarına indirim geldi. Peki 1 ton demir kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Kırklareli'de inşaat sektörü canlı!

2007 yılından bu yana gelişimi çok hızlı şekilde devam eden ilimiz Kırklareli'de, inşaat sektörünün karınca gibi çatıştığı gözlerden kaçmıyor.

Vardallar inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Trabzon'da otomotiv sektöründe boy gösteren Vardallar Trabzon’un Kaşüstü ilçesinde yıllar önce alınan arazi üzerinde inşaat sektörüne girmeye karar verdi.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

inşaat sektörü kaç sektörü etkiliyor Haberi

inşaat sektörü kaç sektörü etkiliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, terör nereden gelirse gelsin, kim olursa olsun mücadeleyi yapmak durumunda olduklarını belirterek, "Hiçbir güç Türkiye Cumhuriyeti ile baş edemez" dedi.


Antalya'da gezi ve incelemelerini sürdüren ​Çavuşoğlu, Alanya Ticaret Odası tarafından öğretmenevinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Oda Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, inşaat ve emlak sektörüne, iktidara geldikleri günden bu yana çok destek ve önem verdiklerinin belirtti.


İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ülke ekonomisinin de o kadar dinamik olacağını ve büyümeye devam edeceğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü inşaat sektörünün 170'den fazla sektöre doğrudan ya da dolaylı etkisi ve katkısı var. Emlak sektörünün daha da ileriye gitmesi ve belli disiplin içerisinde olması için gayret sarf ettik" diye konuştu. 


Emlak satışlarına...