26 / 04 / 2024

İnşaatlarda çürük demir denetimi

İnşaatlarda çürük demir denetimi

Türkiye'de konut satışı 2014 yılında 1.1 milyonu bulurken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatları mesken tuttu. 2014 yılında hazır beton üretimini mercek altına alan Bakanlık, şimdi de ‘çürük demir’ denetimine hız verdi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir, demir cevheri fiyatlarını baskılaması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe hazırlanırken, bakır ve demir hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları rekora gidiyor! 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın üçüncü işlem gününde de zam gelmeye devam ediyor. Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları rekora gidiyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor.  Demir ve bakır fiyatları yükselişe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 28 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftanın başından itibaren sakin işlem görürken dün hurda fiyatlarına zam geldi. Gelen zamla birlikte demir hurda fiyatları arttı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 28 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 26 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Kömür ve demir cevheri fiyatlarında son zamanlarda düşüşler yaşanırken hurda fiyatlarına son zamanlarda zam geldi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 26 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaatlarda çürük demir denetimi Haberi

İnşaatlarda çürük demir denetimi

2014 yılında hazır beton üretimini mercek altına alan Bakanlık, şimdi de ‘çürük demir’ denetimine hız verdi. Sektöre yönelik çok sert denetim yaptıklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bazı inşaat malzemesi ürünlerinin toplanarak iade edildiğini söyledi. Demir denetiminde kötü mal üretenlerin tepkisini çektiklerini ifade eden Bakan Güllüce “Biz milletin canını malını koruyoruz. Demir üretiyorsan kaliteli üreteceksin, üretemiyorsan üretmeyeceksin, ben cebimde laboratuar tesisi taşıyıp, demir alırken onu kurup demir alamam” dedi.


Kimse gocunmasın


Türkiye’nin farklı şehirlerinde her yıl onbinlerce konut inşa edildiğine dikkat çeken Güllüce, vatandaşın devletine güvenip demir aldığını kaydetti. “Üretemiyorsan ben toplatırım cezayı da basarım” diyen Güllüce “Standartlar neyi gerektiriyorsa ona göre üretim yapacaksın. Vatandaşa hileli hurdalı demir satmayacaksın. Uğraşıyoruz kimse gocunmasın. Malı güzel olan sevinsin” dedi. Türkiye genelinde...