26 / 04 / 2024

insay yapı bahar kampanyası

insay yapı bahar kampanyası

İnsay Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç' projesinden ev almak isteyenler için bahara özel kampanyasını sunuyor. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası! 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası başladı. Küçük ev aletlerinde 1.000 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Keleş tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!

Sektörün en yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla mega kent İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

TOKİ Bayburt'ta emekliler için 263 konut yapıyor!

TOKİ tarafından Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında 16 bloklu 263 adet konut yapımına başlandı...

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyasıyla isteyeni ev sahibi yapıyor!

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.

Sivas Millet Bahçesi bahar ayında açılıcak!

Sivas’ta yapılan ‘Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi’ projesinin büyük bir bölümü tamamlandı. Millet bahçesi bahar ayında hizmete açılacak.

insay yapı bahar kampanyası Haberi

insay yapı bahar kampanyası

İnsay Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik'te inşa ettiği 'Ondörtüç Pendik' projesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni bir kampanyaya daha start verdi. İnsay Yapı bahar kampanyasına göre 'Ondörtüç Pendik'ten oturum ya da yatırım amacıyla ev almak isteyenler 'yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faiz' fırsatından yararlanabiliyor.

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler için yeni bir kampanyayı hayata geçirdiklerini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, "Ondörtüç Pendik'te örnek daire hazır, dış cephe kaplaması bitti ve teslime de sadece 2 ay kaldı. Bu şartlarda hem birikimini değerlendirmek için hem de oturmak için projemize gelen müşterilerimize 'yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faiz' fırsatı sunuyoruz, hem de 2 bin 860 TL'den...