16 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşin 84 ay 0 faiz! 

Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşin 84 ay 0 faiz! 

İnsay Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç' projesinden ev almak isteyenler için bahara özel kampanyasını sunuyor. 



İnsay Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik'te inşa ettiği 'Ondörtüç Pendik' projesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni bir kampanyaya daha start verdi. İnsay Yapı bahar kampanyasına göre 'Ondörtüç Pendik'ten oturum ya da yatırım amacıyla ev almak isteyenler 'yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faiz' fırsatından yararlanabiliyor.

Ondörtüç Pendik te yüzde 10 peşin 84 ay 0 faiz! 

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler için yeni bir kampanyayı hayata geçirdiklerini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, "Ondörtüç Pendik'te örnek daire hazır, dış cephe kaplaması bitti ve teslime de sadece 2 ay kaldı. Bu şartlarda hem birikimini değerlendirmek için hem de oturmak için projemize gelen müşterilerimize 'yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faiz' fırsatı sunuyoruz, hem de 2 bin 860 TL'den başlayan taksit imkanıyla" diye konuştu.

 

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor


Üç farklı konut tipinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik'te, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik'; 243 konut ve 21 ticari birimden meydana geliyor. Büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında farklı daire seçenekleri sunan 'Ondörtüç Pendik'te daire fiyatları ise 1+1'lerde 251 bin TL, 2+1'lerde 333 bin TL ve 3+1'lerde ise 498 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark imkanı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı sunuyor. Pendik'in merkezinde bulunan 'Ondörtüç', merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika mesafede bulunan 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor. 

Yapımı süren Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu olan Ondörtüç Pendik ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı da sunuyor. Proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yükseliyor.

0216 314 1414       
www.insayyapi.com


Geri Dön