25 / 04 / 2024

insay yapı projesi Ondörtüç Pendik

insay yapı projesi Ondörtüç Pendik

Cazip fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni kampanya avantajlarıyla karşılaşıyor. İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyen herkesi, yeni yıla özel peşinat ödemeden ev sahibi yapıyor.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Arsanı al evini kendin yap! Ev yapmak isteyenler dikkat!

İller Bankası "ARSANI al evini kendin yap" projesi kapsamında 7 ilde 98 arsa, 23 Ağustos tarihinde vadeli, KDV'den muaf olarak açık artıma ile satışa çıkarıyor. Ev yapmak isteyenler dikkat...

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Kocaeli'de 1 yılda 16 yapı projesi bitti, diğerleri yolda!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 yılda 16 yapı projesini tamamladı.

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

İnsay Yapı ev almak isteyenleri bayramın son günü satış ofisine bekliyor!

İnsay Yapı’nın, 'Ondörtüç Pendik', projesinde satış ofisi bayramın son günü açık olacak. Teslimine sayılı günler kalan 'Ondörtüç Pendik' projesinde '120 ay 0,98 faiz' fırsatı sunuluyor.

İnsay Yapı'dan 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası! 

İnsay Yapı,'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası ile Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor..

İnsay Yapı'dan Pendik 7419 projesi geliyor! Yeni Proje!

İnsay Yapı Pendik'te "Pendik 7419" projesine başlıyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen Pendik 7419 projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak.

İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda İnsay Yapı, iki projesini görücüye çıkarıyor...

Sancaktepe Muhit Sur Yapı Projesi fiyat!

Sancaktepe Muhit Sur Yapı Projesi fiyat listesi 436 bin TL'den başlıyor. Muhit Sancaktepe projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İnsay Yapı Pendik Esenyalı projesinin inşaatı başlıyor! 

İnsay Yapı, Pendik Esenyalı'daki konut projesinin inşaat çalışmalarına başlıyor. Toplam 217 konuttan meydana gelen projede yaşam 2020'de başlayacak..

Beykoz Toya Yapı projesi!

Beykoz Toya Yapı projesi için çalışmalar devam ediyor. Lüks konseptte dizayn edilen proje boğaz manzarasına hakim. 

Validebağ Konakları Dap Yapı Projesi fiyatlar!

Yüzde 5 peşinat imkanı sunulan Validebağ Konakları projesi toplam 368 daireye yer veriliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor...

insay yapı projesi Ondörtüç Pendik Haberi

insay yapı projesi Ondörtüç Pendik

İstanbul'a yeni bir yaşam alanı kazandırmaya hazırlanan İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'te cazip fiyat avantajlarına devam ediyor. Satışların tüm hızıyla sürdüğü Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni yıla özel peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. 


Fiyat avantajlarıyla öne çıkan Ondörtüç Pendik, yılın ilk kampanyası için kolları sıvadı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek olan yeni yıl kampanyası, sıfır peşinatla herkesin ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 

9 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimiyle Pendik'e yeni bir değer kazandırıyor. İş Bankası ve Garanti Bankası aracılığıyla 120 aya kadar vadelendirilen Ondörtüç Pendik'te üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor. Ayrıca projeden yararlanmak isteyenlere farklı bir seçenek daha sunan İnsay Yapı,...