28 / 03 / 2024

intema Fluido serisi

intema Fluido serisi

İntema Mutfak’ın geçtiğimiz sene tüketicilerin beğenisine sunduğu Fluido, Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde 2012 yılının “En İyi Mutfak”ı seçilerek 2013 Şubat ayında ödüle layık görülmüştü...

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Egepen Deceuninck’ten yeni Legend serisi!

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Edra Serisi ise ahşabın pozitif enerjisi evlerinizde!

Ahşabın verdiği doğallığı ve pozitif enerjiyi Edra Serisi ile evlerinize taşımaya ne dersiniz? Edra’nın dinginlik sağlayan ahşap dokusu ile daha sıcak ve samimi bir ortam elde edebilir, evinizde çok daha şık ve özel bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Patricia Urquiola'nın Leisure Ankastre Serisi mutfaklara boyut kazandırdı!

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

intema Fluido serisi Haberi

intema Fluido serisi



2012 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde En İyi Mutfak seçilen Fluido, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği sunuyor. 




İntema Mutfak’ın geçtiğimiz sene tüketicilerin beğenisine sunduğu Fluido, Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde 2012 yılının “En İyi Mutfak”ı seçilerek 2013 Şubat ayında ödüle layık görülmüştü. Tasarımcı ve iç mimar Atilla Kuzu tarafından İntema Mutfak için tasarlanan Fluido kendine özgü farklı çizgileri ile tasarım dünyasından ve tasarım ürünlere meraklı kullanıcılardan tam not almayı başardı. 



Estetik ile kullanım kolaylığını birleştiren Fluido, parlak ve mat lake olarak özenle seçilmiş 27 renk alternatifine ek olarak, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği de sunarak hayalinizdeki mutfakları yaratma imkanı sunuyor. Fluido; modern, şehirli ve feminen bir model. Ayrıcalıklı bir konsept sunan Fluido, yumuşak...