10 / 12 / 2025
fuzul

İnter Cam Sanayi

İnter Cam Sanayi

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Konkordato ilan etmişti! ECS Emir Çift Cam’ın geçici mühleti kaldırıldı!

CS Emir Çift Cam İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında daha önce verilen geçici mühlet kararı kaldırıldı.

Att Cam Metal için 3 ay geçici konkordato kararı!

Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, Att Cam Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında 3 ay geçici konkordato mühleti verdi.

Ecs Emir Çift Cam’a 3 ay geçici konkordato koruması!

Gaziantep’te faaliyet gösteren Ecs Emir Çift Cam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yaşadığı mali sıkıntıların ardından konkordato başvurusunda bulunmuştu, söz konusu şirkete 3 ay geçici konkordato mühleti verildi.

Ecs Emir Çift Cam İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!

Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ecs Emir Çift Cam İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 24 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Açı Cam Balkon hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verildi!

Isparta 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Açı Cam Balkon PVC Doğrama Metal İşleme Mobilya ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şirketi hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi. 

Açık Cam Balkon PVC Doğrama Metal İşleme Mobilya ve İnşaat’ın konkordato mühleti 2 ay uzatıldı!

Açık Cam Balkon PVC Doğrama Metal İşleme Mobilya ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato mühleti 2 ay süreyle uzatıldı.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

İnter Cam Sanayi Haberi

İnter Cam Sanayi


Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Yüksek üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi üe faaliyet gösterdiklerini belirten İnter Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Babataş, 2014 yılında cam işleme kapasitesini yüzde 20 artıracaklarını kaydetti. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Şirketin 1999 yılında cam işleme ve montajı faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Muğla Bodrum'da kurulduğunu anlatan Cemal Babataş,bu dönemde Antalya'dan gelen yoğun talepleri karşılamak ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak üzere 2001 yılında işletmelerini Antalya'ya taşıdıklarım dile getirdi. Babataş, 2010 yılına kadar Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki tesislerinde hizmet verdiklerini, mart ayından itibaren de Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındıklarını bildirdi. 

Antalya OSB'de 12 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa...