25 / 04 / 2024

INTERCEM Konferansı çimento

INTERCEM Konferansı çimento

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Türk Çimento sektörünün ihracat hedefi 1,7 milyar dolar!

Çimentoda dünyanın en büyük ihracatçısı, Avrupa’da ise en büyük üreticisi olan Türkiye, sektörün en büyük buluşmalarından biri olan çimento endüstrisi konferansı INTERCEM’e ev sahipliği yaptı. Sektörün yıl sonu ihraç hedefinin 1,7 milyar dolar olduğu açıklandı.

Çimento sektöründe fiyatlar arttı mı?

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Bozkurt, ABD Miami'de gerçekleştirilen Intercem 2021 konferansında açıklamalarda bulundu. Bozkurt, "Enerji piyasalarındaki önü alınamayan yükseliş trendi, maliyetlerimize yansıdı" diye konuştu.

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Çimento sektörü 800 milyar dolarlık ihracat hedefliyor! 

100'üncüsü düzenlenen INTERCEM Konfereansı mento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) işbirliğiyle düzenlenen INTERCEM Konferansı 34 ülkeden 400 sektör temsilcisini bir araya getiriyor.

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Türkiye’nin çimento ihracatı 600 milyon doları aştı!

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Çimento sektörünün devleri İstanbul'da buluşacak!

İstanbul'da gerçekleşecek INTERCEM Uluslararası Çimento Konferansı 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuara 40 ülkeden 400 firmanın katılması bekleniyor.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

7. Uluslararası Çimento ve İnşaat Konferansı 10-11 Nisan'da!

10-11 Nisan 2013 tarihlerinde Grand Cevahir Hotel, İstanbul’da 7. Uluslararası Çimento, İnşaat ve Teknoloji Konferansı düzenlenecek

Akçansa İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı bugün gerçekleşti!

Türk çimento ve hazır beton sektörünün lider şirketlerinden Akçansa tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası (ÇEİS) işbirliği ile düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı bugün gerçekleştirildi...

Mardin Çimento Genel Kurulu 7 Mart'ta toplanıyor

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş, 2010 yılı olağan genel kurul gündemiyle ilgili açıklama yaptı. Genel Kurul 7 Mart'ta, saat 11.00'da, şirket merkezinde toplanacak

INTERCEM Konferansı çimento Haberi

INTERCEM Konferansı çimento

1989 yılında kurulan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, sektör ihracatının geliştirilmesi, yeni pazarlar bulunması ya da mevcut pazar payının büyütülmesi hedeflerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dünya çimento sektörünün en önemli oyuncularım bir araya getiren ve bugüne kadar 50 ülkede gerçekleştirilen uluslararası INTERCEM Çimento konferansı, bu yıl 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek INTERCEM İstanbul Çimento Konferansı'na yaklaşık 25 ülkeden 600 katılımcının bekleniyor. 

Çimento sektörü ihracatının daha da geliştirilmesi amacına yönelik olarak yurtdışmda gerçekleşen etkinliklere son iki yıldır kurumsal olarak aktif bir şekilde katılım sağlayan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, günümüze kadar toplamda 5 kıtada ve 50 farklı ülkede hayata geçirilen Uluslararası Intercem Çimento Konferansı toplantılarına etkin olarak katılım sağlıyor....