25 / 04 / 2024

International Realtors Group miami

International Realtors Group miami

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

ABD'de ev alanlar kazançlı çıkacak!

ABD’nin önde gelen emlak broker şirketi International Realtors Group, Türk yatırımcılara Miami ve Baltimore kentlerinde avantajlı şartlarla ev alma imkanı sunuyor.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedeh Elnaz Ghasemı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları rotasını ABD'ye çevirdi!

Dünyada kârlı bir yatırımla yerini almak isteyenler gözünü ABD’ye çevirdi, şu sıralar en gözde yatırımlardan biri Amerika’da ev sahibi olmak. International Realtors Group (IRG) son beş yılda birçok Türk yatırımcıya değişik projelerden 85 bin ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattı.

ABD gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcı ilgisi arttı!

Internatıonal Realtors Group, Propertyınvest Usa Şirketi Başkanı Cengiz Bayırlı ABD'de gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcılarının ilgisinin arttığını dile getirdi. 

International Realtors Group miami Haberi

International Realtors Group miami

Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerlığı yapan International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu belirtti.

Para'da yer alan habere göre, araştırmalar gösteriyor ki dünya hızlı bir toparlanma sürecine girecek, gelen bu olumlu haberler yatırımcıları yeni fırsatlara yönlendiriyor. 

Sağlıklı bir dünyada karlı bir yatırımlar yerini almak isteyenler gözünü ABD'ye çevirdi. Türkiye'de de yatırımcılarla çalışmalarını sürdüren firma, "Türk yatırımcılar için dolar bazında yıllık minimum yüzde 10 kazanç fırsatı sunuyor" açıklamasında bulundu. 

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç...