19 / 04 / 2024

internet üzerinden apartman toplantısı yapmak

internet üzerinden apartman toplantısı yapmak

Posta yazarı Tamer Heper, '44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Bu toplantı geçerli mi? sorusunu yanıtladı.

İnternet üzerinden emlak ilanı vermek artık yetki belgesi ile mi sınırlanıyor?

Kaçak emlakçılığı önlemeye yönelik olarak yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Artık internet üzerinden satılık daire ilanı yayınlamak isteyen emlakçılar için yetki belgesi alma zorunluluğu getirildi. Bu düzenlemeye uymayan emlakçılar ise cezalandırılacaklar. İşte detaylar...

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Pek çok tüketici, özellikle pandemiyle birlikte başladığı dijital alışverişe iyiden iyiye alışırken, internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sahte ürün olayları sıkça görülmeye başlandı. Peki buna karşı nasıl önlem almalı? Aldığı ürün sahte çıkan tüketici ne yapmalı? İşte detaylar…

Başkasına ait arsayı internet üzerinden satışa çıkardı! 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başkasına ait arsayı internet üzerinde satışa çıkaran C.G hakkında birçok kişiyi dolandırdığı öne sürerek dava açıldı. 

Noter randevuları internet üzerinden alınacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterliklerde randevu işlemlerin artık internet üzerinden yapılacağını duyurdu. Gül, ek olarak e-Noter uygulaması üzerinden işlem de yapılabileceğini dile getirdi. 

3 bin 500 hobi bahçesi internet üzerinden satışa çıkarıldı!

Pandemi nedeniyle hobi bahçeleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu ilgiyi fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar internet üzerinden hobi bahçesi satışı yapmaya başladı.

Killing Eve dizisiyle ünlenen daire şimdi kiralık!

Killing Eve dizisiyle ün kazanan İspanya’nın Barcelona şehrinde bulunan apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Apartman toplantısı internet üzerinden yapılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, '44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Bu toplantı geçerli mi? sorusunu yanıtladı.

MarkAntalya AVM internet üzerinden satışa çıkarıldı!

3 sene önce kayyum atanan ve satılması halinde Bank Asya’nın borcunu sıfırlayacağı belirtilen Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi Haziran ayında yapılan ihaleden sonuç çıkmayınca internet üzerinden satışa çıkarıldı.

İnternet üzerinden emlak danışmanlığı kursları başlıyor!

Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. sertifikalı emlak danışmanı olmak isteyen ancak kursa gitmeye zaman ve imkan bulamayanlar için geliştirdiği internet üzerinden eğitimlerine yenisini ekliyor. 

Çin'de 156 metrelik gökdelen internet üzerinden satılacak!

Çin'de yer alan 156 metre yüksekliğindeki bir gökdelen internet sitesi Taobao'da açık artırma usulü ile satılacak.

Samsun'da emlak işlemleri internet üzerinden yapılabilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği sistemi hayata geçirdiği bildirildi.

Tapu işlemlerinde internet devri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği sistemi hayata geçiriyor. Bu kapsamda, vatandaşın işinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

İzmit'te ruhsat başvuruları internet üzerinden yapılacak!

İzmit Belediyesi, ruhsat başvurularında yeni uygulama başlattı. İzmit'te artık işyeri açma ve çalışma ruhsat başvuruları, İzmit Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

internet üzerinden apartman toplantısı yapmak Haberi

internet üzerinden apartman toplantısı yapmak

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Toplantı maddelerini içeren açıklamalar bir form şeklinde dağıtıldı ve maddelerin karşılarında (evet, hayır, çekimser) kutucukları tercihleri işaretleneceği söylendi. Bunlar dairelerden toplandı. Toplantıya 12 dairenin telefonla katıldığı açıklandı. Divan seçimi ve teşkili yapılmadı. Toplanan formlardaki kutucuklar sayıldı. Bir sohbettten sonra toplantıya son verildi. Yönetim kurulu tarafından imzalanmış olarak dairelere dağıtıldı ve yetkilendirildikleri bildirildi. Bu toplantı geçerli mi?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...



44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Toplantı maddelerini içeren açıklamalar bir form şeklinde dağıtıldı ve maddelerin karşılarında (evet, hayır, çekimser) kutucukları tercihleri işaretleneceği söylendi. Bunlar dairelerden...