20 / 04 / 2024

İpek Mobilya yeni tesis

İpek Mobilya yeni tesis

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatıyla pek çok yeni aktüel ürün satışta! Peş peşe çılgın indirim! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market 21-24 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler 6 taksit fırsatı ile satışa sunulacak? İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni kredi paketleri yolda! Bankalarda hazırlıklar başladı! Art arda açıklanacak! 

Hükümet yeni kredi paketleri dahil olmak üzere pek çok yeni adım için hazırlıklara başladı. İşte ayrıntılar...

Bershka’dan çanta ve ayakkabıda yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Bershka 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Trend giyim markası Bershka bir süredir devam eden indirimlerine ek pek çok yeni üründe de yüzde 30’a varan indirim yaptı. Tüm kategorilerde geçerli olan indirimleri sizin için listeledik. İşte Bershka 29 Ekim 2022 fiyat listesi..

Yeni Fiesta göz kamaştırıyor! Ford Fiesta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni Ford Fiesta; Seçilebilir Sürüş Modları, Geri Görüş Kamerası ve pek çok yeni özelliğiyle şehirde sürüş deneyimine yeni bir keyif katıyor. Eylül ayında zam yapmayan Ford, yeni Fiesta için zam kararı aldı.

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

İpek Mobilya yeni tesis Haberi

İpek Mobilya yeni tesis

Eti Maden İşletmeleri tarafından Seydişehir Alüminyum Fabrikası ile 1967 yılında Kayseri'nin İncesu ilçesi yakınlarında kurulan ÇİNKUR, bir dönem Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından oldu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kayseri ve çevresindeki madenleri işleyerek çinko ürünlerine dönüştüren tesis, yıllar içinde zarar ettiği için iflas etti. Özelleştirme kapsamına alınan fabrika, 2003 yılında icradan satışa sunuldu. Fabrika arazisini mobilya üretiminde kullanmayı düşünen İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan tesisi icradan satın aldı. 

Daha sonra mobilya üretimi fikrinden vazgeçerek milli sermayenin boşa gitmemesi için tesisi yeniden faaliyete geçirmeye karar veren Arslan, ÇİNKOM AŞ adıyla 2005'te yeniden bacasını tüttürdüğü tesiste üretime başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıklanan "Proje Bazlı Teşvik Sistemi"nden faydalanacak 19 firma arasında yer alan şirket,...