28 / 03 / 2024

iprekböceği tramvayı

iprekböceği tramvayı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin danışmanlığında üretilen yerli tramvay İpekböceği ile yeni teleferik hattı projesi AK Parti Genel Merkezi'nin Türkiye genelinde düzenlediği yarışmada jüri özel ödülüne layık görüldü...

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 arayüzü aldı. Detaylar için buraya tıklayın!

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

iprekböceği tramvayı Haberi

iprekböceği tramvayı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin danışmanlığında üretilen yerli tramvay ‘ipekböceği’ ile yeni teleferik hattı projesi AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde düzenlendiği ‘Başarılı Belediyecilik Uygulamaları Yarışmasında jüri özel ödülüne layık görüldü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye genelinden 286 projenin katıldığı yarışmada ödülünü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı.


AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu Ankara Rixos Grand Otel’de başladı. ‘Yaşanabilir ve estetik şehirler’ temasıyla düzenlenen sempozyumun açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti kurmayları ve Türkiye genelinden tüm AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Sempozyumun açısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel, 2014...