19 / 04 / 2024

ırak kent yatırımları

ırak kent yatırımları

Teymur Otel'de düzenlenen Gaziantep-Irak İş ve Yatırım Forumu'nun açılışına Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katılım gösterdi. Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

ırak kent yatırımları Haberi

ırak kent yatırımları

Gaziantep-Irak İş ve Yatırım Forumu'nun açılışı Teymur Otel'de gerçekleştirildi. Açılışa Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katıldı ve önemli açıklamalar yaptı. 

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Iraklı kardeşlerimizle beraber inşallah Irak'ı yeniden inşa edeceğiz. Irak'ın o muhteşem medeniyet dönemine geri gelmesi için iş birliği yapacağız" diye açıklamalar yaptı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şimşek açıklamalarında bölgenin geleceğini inşa etmeyi konuşmaktan memnuniyet duyduklarını da söyledi. 

"Çok yakında yeniden inşaayı konuşmak istiyoruz"
Dünyada en iyi ve büyük 250 müteahhitlik firması incelendiğinde Türkiye'nin ikinci sırada bulunduğuna sözlerine ekleyen Şimşek sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bu aslında Irak için de fırsattır. Irak'ın yeniden inşaası konusunda bu alanda yapılacak çalışmaların önünü açacağız. Bunun yaparken elimizden geldiğince kendi kaynaklarımızı kullanmaya hazırız. Yeter ki belirli alanlarda alt yapı hazırlansın. Çok...