26 / 04 / 2024

İRan Hürmüzgan hasar gören evler

İRan Hürmüzgan hasar gören evler

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

2 ayda 350 bin lira para kazandıran iş! Öğrenenler hücum ediyor

Asgari ücretli vatandaşlar artık ek geçim yolları arıyor. İşte sizin için bir fikir daha. 2 ayda 350 bin TL kazandıran bu işi duyanlar hemen araştırmaya başlıyor.

Kırmızı et zamlarından dönerciler de etkilendi!

Kırmızı et tüketiminin zamların ardından hızlı şekilde düşmesi ilgili sektörleri de olumsuz yönde etkiliyor. Tavuk dönerin piyasadaki ağırlığı yüzde 60’a kadar yükseldi.

Kırmızı et üretimi 2 milyon tonu geçti rekor kırdı!

Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, geçen yıl yüzde 12,3 oranında artarak 2 milyon 191 bin 625 tonla rekor seviyeye ulaştı. Ancak bu artışa rağmen et fiyatları hız kesmedi.

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Deprem sonrası karavanlar yok satıyor! Herkes karavana hücum ediyor!

Deprem felaketi, pazarda zaten bozuk olan arz-talep dengesini de daha da etkiledi. Deprem sonrası sığınılacak ya da deprem bölgesinden uzaklaşmayı hızlandıran araçlar için yüksek olan talep daha da yükseldi.

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

Kırmızı et fiyatları deprem dinlemedi! Fiyatlar ithalata rağmen tırmanmaya devam ediyor

Deprem felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken kırmızı ette kesimhanelerde gelen zamlar hız kesmedi.

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Yeni yılın ilk günlerinde kayıplar yaşasa da uzun süredir yatırımcısına en fazla kazandıran Borsa İstanbul, bir yandan akın akın yeni yatırımcının adresi olurken, peş peşe yaşanan halka arzlar da dikkat çekiyor. Peki yeni yılla birlikte art arda halka arz edilen bu şirketlerden son günlerde en çok h

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gökalp Yıldız ve Sinem Hürmüzlü ortaklığında kuruldu.

Ülkede kırmızı alarm verildi! Hem hükümet hem de vatandaşlar uyarıldı! Markete gidenler dikkat

İngiltere'de gıda konusunda kırmızı alarm verildi. Hükümete gıda kıtlığı konusunda uyarı yapılırken, acil olarak tarım politikalarının desteklenmesi gerektiği ifade edildi.

İRan Hürmüzgan hasar gören evler Haberi

İRan Hürmüzgan hasar gören evler

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

İran resmi ajansı IRNA'nın aktardığı verilerde, gece yaşanan deprem sırasında panikle kaçmaya çalışan 1 kişi yaralandı, bazı köylerin su ve elektrik altyapısında çeşitli sorunlar yaşandığı bildirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; depremde 80 köy evinin hasar gördüğü, İran Kızılayının depremzedeler için çadır, battaniye gibi yardım malzemeleri temin ettiği belirtildi.

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, merkez üssü Bender Lenge ilçesinin Kong bölgesi olan 5,5 büyüklüğündeki depremin yerel saatle 01.01'de meydana geldiğini duyurmuştu.

Basra Körfezi kıyısındaki Hürmüzgan eyaletini sarsan depremin çevre yerleşim yerlerinde de hissedildiği belirtilmişti. 

Arnavutluk'taki deprem konutları Ağustos'ta...