25 / 04 / 2024

iran jet kazası

iran jet kazası

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu ortaya çıktı!

İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporu hazırlandı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazası soruşturmasında yeni gelişme!

İran'da düşen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği Başaran Holding'e ait özel jetle ilgili kaza soruşturmasının, İran yerine Kanada ya da başka bir Avrupa ülkesinde yapılabileceği bilgisi öğrenildi. 

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Darphane'den '1 TL'nin maliyeti 3 TL oldu' iddiasına jet yanıt!

'1 TL'nin maliyeti 3 TL oldu' iddiası gündemde büyük yankı uyandırırken Darphane'den jet yanıt geldi.

İslam Memiş'ten 'Dolar 9 lira olabilir' diyenlere jet yanıt geldi! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten doların 9-10 liraya düşeceği şeklindeki açıklamalara jet yanıt geldi. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Çağatay Avcı tarafından kuruldu.

A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi ne kadar? A101 indirimli fiyat listesi…

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için ihtiyacınız olan tek şey A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi. A101 indirimli fiyat listesi 31 Ağustos 2022…

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Yuki Nitro Jet Skı fiyatı ne kadar? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tatil beldelerinin vazgeçilmez eğlence ve spor araçı Jet Skı havaların ısınmasıyla rağbet görmeye başladı. Peki Yuki model Nitro Jet Skı fiyatı ne kadar, özellikleri neler? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

iran jet kazası Haberi

iran jet kazası

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. 11 kişinin yaşamını yitirdiği TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun da çarpma anına yakın zamanda durduğu, kazayla ilgili ön rapor hazırlandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İran tarafından yayınlanan kaza ön raporunda uçağın Birleşik Arap Emirlikleri’nin Sharjah Havalimanı’nda park halindeki fotoğrafına da yer verildi. Rapordaki uçağın fotoğrafı son fotoğraf olarak kayıtlarda yayınlandı. 

8 Mart tarihinde İstanbul’dan havalanan iş jeti Sharjah Havalimanı’na iniş yapmıştı, 11 Mart tarihindeki son uçuşunu yapacağı İstanbul uçuşu için park halinde beklemişti. Aradan 8 ay geçmesine rağmen kaptan pilot Beril Gebeş’in cenazesine hala ulaşılamadı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Mina Başaran'ın öldüğü jetle ilgili ön rapor...