16 / 04 / 2024

İrfan Balkanlıoğlukimdir

İrfan Balkanlıoğlukimdir

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Konutta fiyat düşer mi? Uzman isim tek çareyi paylaştı

İstanbul’da bir dairenin metrekare maliyetinin 32 bin TL’ye çıktığını, 50 bin TL’nin altında satışın artık zor olduğunu söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, fiyatlarda düşüşün 1 milyonun üzerinde konut üretimiyle olacağını belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Konut yeniden güvenli liman oldu!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, “Konut yeniden en güvenli liman oldu” dedi.

Sakarya'da imar barışı bilgilendirmesi gerçekleştirildi!

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında İmar Barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya'daki araziler birleştirilip borsaya kazandırılacak!

Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Borsa'da Sakaryalı Yatırımcı Olmak" konulu panele Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu katıldı. 

Ordu'ya modern bir stat yapılacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Orduspor'un da faydalandığı yeri yıkmak zorundayız. Çünkü stat sığmıyor o zaman. Bilinmesini isterim ki ben asla Orduspor'u mağdur etmeyeceğim" dedi.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Mısırlı iş adamı Halid Mansour'dan Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım!

Mısırlı işadamı Halid Mansour, Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım yapmak için kente gelerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

1 milyon turist hedefleyen Ordu'da sayı 500 bine ulaştı!,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yıl başlattıkları '1 milyon turist' kampanyasında, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını 200 binden 2016'da 500 bine çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Araplar Ordu'da yer arıyor!

ORDU Valisi Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları etkin tanıtımlarla körfez ülkelerinden Ordu'ya gelen Arap turist sayısında artış yaşandığını belirterek, "Arap turistler Ordu'dan konut ve gayrimenkul almaya da başladılar. Yatırım için de yer arayışı içindeler" dedi.

İrfan Balkanlıoğlukimdir Haberi

İrfan Balkanlıoğlukimdir

Ordu Valisi Balkanlıoğlu,Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ordu Müteahhitler Birliği Dernek Başkanı Kadem Bacaksız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sayın Valimizin Ordu'nun tanıtımı için yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sayın valimiz bizim de bilmediğimiz bir çok şeyi gündeme taşıyor, ilimizde olan bir çok tabiat güzelliklerini dünyaya tanıtıyor. Bu anlamda da kendilerine şükran borçluyuz" diye konuştu. İnşaat sektörünün memleket ekonomisini sürükleyici unsurlarının başında geldiğini ifade eden Balkanlıoğlu, "Arap turistler geldiklerinde sizlerle temasa geçmeleri, sizlerle iş birliği yapılmaları, hem çarşı-pazarı ve inşaat sektörünü hareketlendirecek, hem de araziler ve binalar hak ettiği değeri bulacaktır diye ümit ediyorum. Faaliyet alanlannda inşaat yapılırken birçok sanayi ve ticaret sektörü de bundan...