29 / 03 / 2024

Irmak grup Vadişehir Evleri projesi

Irmak grup Vadişehir Evleri projesi

İstanbul Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir’de, iki ay önceki lansman fiyatlarından ev alanların daireleri yüzde 35 prim yaptı. Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül “Teslim sonrası bu oranın yüzde 100 olmasını bekliyoruz” dedi.

18 soruda Vadişehir projesi!

Vadişehir projesi projesi Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve Intes Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Vadişehir projesi detayları...

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 50 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Vadişehir'de 2. etap satışta!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçirilen iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabı satışa çıktı.

Vadişehir projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı!

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

Vadişehir projesi Başakşehir'e değer katacak!

İstanbul'un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor!

550 milyon liralık yatırım değerine sahip Vadişehir, 650 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor.

Vadişehir projesi Başakşehir'e damga vuracak!

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül bir marka değeri olarak Başakşehir'e damga vuracak olan, Vadişehir'in 10 yıllık Projeksiyonlarda yer alan bölgeye mührünü vuracağı konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Irmak grup Vadişehir Evleri projesi Haberi

Irmak grup Vadişehir Evleri projesi

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında gösterilen Başakşehir’de yapımı devam eden ve bölgenin en yeni projesi olan Vadişehir, 2 ay önceki lansman fiyatlarına göre yüzde 35 prim yaptı. Proje bittiğinde ise yaklaşık yüzde 100 prim yapmasını bekleniyor. Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Borda Yapı ve İntes Yapı’nın ortak yatırımları ile başlatılan Vadişehir projesi bölgenin çekim merkezi olmaya aday bir proje olarak göze çarpıyor. Sektördeki son gelişmeler, seçim sonucu ortaya çıkan tablonun sektöre ne gibi etki yapacağı ve devam eden projerle birlikte gelecek planları ile ilgili olarak Irmak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ile sohbet ettik. 

Şu an metrekaresi 4 bin TL

İstanbul’un önemli bir merkezi olmaya aday bölgelerinden ve yeni yatırımlarla şehir merkezine ciddi bir alternatif sunan Başakşehir’deki Vadişehir projesinin lansmandan...