25 / 04 / 2024

İş Bankası dördüncü levent

İş Bankası dördüncü levent

1996 yılında İş Bankası 4. Levent'te biri 50, diğerleri 35 katlı 3 gökdelen yaptıracakmış. Genel müdürlüğü ve sosyal tesisleri içinde barındıracak kuleler 250 milyon dolara mal olacakmış.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Tıklayanlar 75 TL’yi kapıyor!

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde geliyor. Akaryakıt Harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını kaçırmayın. Hem de sadece 250 TL’lik dördüncü harcamanızda hesabınıza geçsin.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmen duyurdu! 75 TL hediye edilecek! Bankkart'ı olanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmen duyurdu. Kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Altın fiyatlarındaki dalgalanma haftanın dördüncü işlem gününde de devam ederken İngiliz Bankası'ndan altın ile ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Merkez Bankası'ndan dolara 4. müdahale geldi!

Merkez Bankası'ndan piyasaya dördüncü müdahale geldi. Açıklamada; ''Sağlıksız piyasa oluşumu sebebiyle piyasaya müdahale ediliyor" ifadelerine yer verildi.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

İş Bankası dördüncü levent Haberi

İş Bankası dördüncü levent



İş'in üçüz gökdelenleri


İş Bankası İstanbul Levent'te biri 50, diğerleri 35 katlı 3 gökdelen yaptırıyor. Uluslararası ihale Mayıs'ta açılacak.


İş Bankası, İstanbul Dördüncü Levent'te biri 50, diğerleri 35'er katlı 3 gökdelen yaptırıyor. Gökdelenler için Mayıs ya da Haziran ayında uluslararası ihale açılacak. Böylece İş Bankası, Sabancı'nın ikizlerinden daha yüksek gökdelenlere sahip olacak.

Yaklaşık 250 milyon dolara mal olması beklenen gökdelenler, genel müdürlük ve sosyal tesisleri bünyesinde barındıracak. Alışveriş merkezleri ve kapalı otoparkların da bulunacağı gökdelenlerin yapımı için Türk firmaları ile konsorsiyum oluşturan çok sayıda yabancı firma başvurdu. Firmalar önseçim müracaatlarını yaptı. 

İş Bankası gökdelenlerini Türk şirketlerin liderliğinde yapmak isteyen yabancı firmalar şöyle:

Otak...