24 / 04 / 2024

İş Bankası genel müdürlük

İş Bankası genel müdürlük

1996 yılında İş Bankası 4. Levent'te biri 50, diğerleri 35 katlı 3 gökdelen yaptıracakmış. Genel müdürlüğü ve sosyal tesisleri içinde barındıracak kuleler 250 milyon dolara mal olacakmış.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Suni olarak şişen emlak fiyatlarının patlaması bekleniyor!

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Ercağ yaptığı açıklamada "Sahte ve suni olarak şişen emlak sektörünün patlayacağı belli. 50-55 bin sterlin olan konutlar 200 binin üzerine çıkarken, 20 bin sterlinlik arazi 300 bine kadar dayandı” dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Enflasyondan daha önemlisi ücretli ve emekli kesimde yarattığı gelir erozyonu!

Türkiye'de önemli bir kesimin asgari ücretle çalıştığını belirten Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, parasal sıkılaşmanın yeni başladığını, ocak ayı gibi enflasyonun kontrol altına alınmasıyla parasal sıkılaşmada sona gelinebileceğini kaydetti.

Bankalar neden kredi musluklarını kapattı? İşte İş Bankası Genel Müdürü Aran’dan çarpıcı açıklamalar…

İş dünyasından zaman zaman bankalardan kredi alamadıklarına yönelik kamuoyuna yansıyan şikayetler oluyor. Reel sektör temsilcileri krediye erişemedikleri için nakit darboğazı yaşadıklarından yakınırken, bir an önce sorunun çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

İş Bankası'ndan flaş açıklama! Son değişiklik yanlış anlaşıldı, bankaların istediği oldu

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) bankaların net döviz pozisyonunun öz kaynakları içindeki payına ilişkin üst sınırı yüzde 20'den yüzde 5'e çeken düzenlemenin eksik ve yanlış anlaşıldığını belirtti.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

İş Bankası genel müdürlük Haberi

İş Bankası genel müdürlük



İş'in üçüz gökdelenleri


İş Bankası İstanbul Levent'te biri 50, diğerleri 35 katlı 3 gökdelen yaptırıyor. Uluslararası ihale Mayıs'ta açılacak.


İş Bankası, İstanbul Dördüncü Levent'te biri 50, diğerleri 35'er katlı 3 gökdelen yaptırıyor. Gökdelenler için Mayıs ya da Haziran ayında uluslararası ihale açılacak. Böylece İş Bankası, Sabancı'nın ikizlerinden daha yüksek gökdelenlere sahip olacak.

Yaklaşık 250 milyon dolara mal olması beklenen gökdelenler, genel müdürlük ve sosyal tesisleri bünyesinde barındıracak. Alışveriş merkezleri ve kapalı otoparkların da bulunacağı gökdelenlerin yapımı için Türk firmaları ile konsorsiyum oluşturan çok sayıda yabancı firma başvurdu. Firmalar önseçim müracaatlarını yaptı. 

İş Bankası gökdelenlerini Türk şirketlerin liderliğinde yapmak isteyen yabancı firmalar şöyle:

Otak...