29 / 03 / 2024

iş başvuru

iş başvuru

İŞKUR verilerine göre, kayıtlı işsiz sayısı son bir yılda 673 bin kişi artarken TÜİK verilerine göre işsiz sayısı bir yıl öncesine göre 614 bin kişi azalmış olarak görülüyor. İŞKUR kurumda kayıtlı iş arayanlara iş kapısı aralıyor. Asgari ilkokul mezunu 127 bin personel alınacak. İşte detaylar..

Türk Telekom'dan KPSS şartı olmadan 6100 lira maaşla iş fırsatı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Türk Telekom’dan yapılan açıklamada birçok bölüme iş alımı gerçekleşecek. KPSS şartı olmayan işlerde verilecek maaşın ise 6100 lira olduğu belirtildi. İşte Türk Telekom’un personel alım şartları ve başvuru tarihi…

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023? 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi! Depremzedeler dikkat! 

AFAD Afetzede Hak Sahipliği için şu ana kadar 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi. Peki AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023?

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem bekçi alımı başvuru sonuçları belli oldu mu?

18 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru işlemlerinin ne zaman açıklanacağı gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

Yeni Evim Konut Finansman Programı'na 10 günde 8 bin 27 başvuru geldi!

Orta gelirli vatandaşların 81 şehirde piyasa koşullarına göre uygun vade yapısıyla ilk evlerini alabilmesi için uygulamaya konulan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 10 günde tam 8 bin 27 kişi başvuru yaptı.

2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi! Mazot gübre desteği nasıl alınır?

Mazot gübre desteği başvuru tarihinde sona yaklaşılıyor. İşte 2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi!

Devlet Su İşleri yeni ayın ilk müjdesini duyurdu! 19 farklı kadroda 2 bine yakın personel alınacak! DSİ başvuru şartları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) bünyesinde 1273 sözleşmeli personel alınacağını ilan etti. Devlet Su İşleri yeni ayın ilk müjdesini duyurdu! 19 farklı kadroda 2 bine yakın personel alınacak! İşte DSİ iş başvuru şartları...

iş başvuru Haberi

iş başvuru

DİSK Araştırma Merkezi’nin (DİSK-AR)  ‘İşsizlik ve İstihdamın Görünümü’ raporuna göre; mevsim etkisinden arındırılmış geniş tanımlı işsiz sayısı, Nisan 2022'de 8 milyon 107 bin kişiye yükseldi. Pandemi öncesine göre geniş tanımlı işsiz sayısı 1 milyon 595 bin arttı. TÜİK ve İŞKUR işsizlik verileri arasında 1 milyon 288 bin kişilik fark ortaya çıktı.

İŞKUR yaptığı son duyuruyla Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere 18-45 yaş arası en az lkokul mezunu 127 bin kişinin istihdam edileceği iş ilanları ve iş kollarını duyurdu.

Öte yandan Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) genellikle işsizlerin yararlandığı Toplum Yararına Program’a (TYP) ilişkin yeni yayınladığı yönetmeliğe göre, programa başvuranlar hakkında ‘güvenlik incelemesi’ yapılabilecek. Terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti, iltisakı tespit edilenler programa alınmayacak, alınmışsa programdan çıkartılacak.

İşte İŞKUR'un 127 bin personel alımıyla ilgili yayınladığı iş ilanları...