26 / 04 / 2024

iş elemanları

iş elemanları

Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu. Önceki döneme göre artış gösteren başvurularda en çok bankalar tercih edildi. Garson ve kasiyer ihtiyacı arttı.

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İş arayanlar dikkat! Bakmadan geçmeyin! En fazla eleman bu meslekler için aranıyor!

Türkiye ve dünyada milyonlarca insan iş arıyor. Peki ya şirketler çok hangi meslek sahibi elemanları arıyor?İş dünyasının sosyal paylaşım platform LinkedIn, son dönemde en fazla eleman aranan meslekleri açıkladı. İşte o meslekler…

İşverenlere asgari ücret uyarısı! Aman dikkat!

SGK, kalifiye elemanlarına asgari ücretten fazla maaş verdiği halde asgari ücretli gibi gösteren binlerce işletmeye uyarı yazısı gönderdi.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Vergi denetiminde yeni dönem 18 Nisan'da başladı! Tamamen değişiyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde vergi denetimi yapan inceleme elemanları, 2011 yılında Vergi Denetim Kurulu çatısı altında 'Vergi Müfettişi' unvanında birleştirildi.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

4 maddede site hizmet elemanları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site hizmet elemanları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi, Ersen Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melek Gösterişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

AR4 Enerji İnşaat Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AR4 Enerji İnşaat Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Beyazıt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Semih Emran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

İşte Louis Tomlinson'un Los Angeles'taki 15 milyon sterlinlik evi!

Geçtiğimiz haftalarda baba olan ve bebeğinin fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan One Direction elemanlarından Louis Tomlinson, bebeğinin ve bebeğin annesinin oturabilmesi için Los Angeles'ta muhteşem bir ev kiraladı.

Eba Enerji Mekanik Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Enerji Mekanik Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Basri Ayangil tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Dsign Mimarlık Şantiye Şefi ve İç Mimar arıyor!

Yeni mağazaların açılması sürecinde şantiye uygulamalarında aktif rol alacak, mevcut mağazaların fiziksel tadilatları ve dekoratif olarak yeniden düzenlenmesiyle ilgili ince yapı işlerini yürütecek elemanlar aranıyor.

iş elemanları Haberi

iş elemanları

Yenibiris.com’un yayınladığı istihdam raporuna göre 2014’ün üçüncü çeyreğinde en çok iş ilanı verilen sektör perakendecilik-toptancılık olurken, iş arayanların en fazla başvuru yaptığı sektör yine Bankacılık-Finans oldu. İşe alım piyasasında son 3 ayın verileri şöyle...


Yenibiris.com’un Temmuz, ağustos ve eylül ayları ortalamasına göre perakendecilik-toptancılık sektörü eleman arayışında birinci sektör oldu. Sektörde bu dönemde başta mağaza satış danışmanı ve kasiyer olmak üzere 4900 kişi aranıyor. Depo elemanı ihtiyacı da artmış durumda. Turizm sektörü ise az bir farkla ikinci sırada yer alıyor. Sektörde en fazla ihtiyaç duyulanlar, kasiyer ve garsonlar. Verilere göre yapı-inşaatta eleman arayışı yaklaşık yüzde 40 oranında azalmış olsa da sektör son 3 ayda en fazla eleman arayan sektörler arasında 3. sırada yer...