25 / 04 / 2024

İş Gayrimenkul kartal Manzara Adalar

İş Gayrimenkul kartal Manzara Adalar

Manzara Adalar'da 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar ne zaman teslim?

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar!

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor ve daire teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Proje Kartal - Yakacık'ta inşa ediliyor.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

İstanbul Kartal'da icradan satılık 90 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da yer alan 90 gayrimenkulü 41 milyon 255 bin TL'ye satıyor...

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

İş Gayrimenkul kartal Manzara Adalar Haberi

İş Gayrimenkul kartal Manzara Adalar

Kartal'da 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Manzara Adalar İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. 


İş Gayrimenkul Manzara Adalar ne zaman teslim?

Manzara Adalar projesinde teslimler 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Dairelerin alanları 62 metrekare ile 291 metrekare arasında değişiyor. 


Manzara Adalar Kartal projesindeki 1+0 daire fiyatları 267 bin 700 TL, 1+1 daire fiyatları 342 bin 100 TL, 2+1 daire fiyatları 577 bin TL, 3+1 daire fiyatları 896 bin TL, 4+1 daire fiyatları 1 milyon 518 bin TL'den başlıyor. 


İş Gayrimenkul Manzara Adalar projesinde yüzde 1 peşnatla ödeme yapılabiliyor. Projede banka kredisi ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sunuluyor. 


975 adet daireden oluşan Manzara Adalar Evleri'nde spor kompleksi, kapalı/açık...