27 / 04 / 2024

iş gyo ekspertiz kira değerleri

iş gyo ekspertiz kira değerleri

İş GYO tarafından İş Kuleleri, Kule 2'de kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kira sözleşmelerinin ekspertiz kira değerleri dikkate alınarak bir yıl süreyle uzatılmasına karar verildi.  

İş GYO'nun gayrimenkullerinin 2021 kira değeri ne oldu?

İş GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 2021 yılı dönemi alışveriş merkezi ve iki çarşı için alınan ekspertiz kira bedeli KDV hariç 9 milyon 3 bin TL, kira geliri toplamı ise KDV hariç 7 milyon 5 bin TL  değerinde gerçekleşti. 

İş GYO 2020'de 2 AVM ve 2 çarşıdan 31.2 milyon TL kira geliri elde etti!

İş GYO'nun ekspertiz kira bedelinin altında kira geliri elde edilen iki alışveriş merkezi ve iki çarşının 2020 yılı için ortalama dolulukları baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 42,8 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 31,2 mily

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı.

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef İnİstanbul'da 30 ay boyunca 0 faizli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede Nef İş GYO imzası bulunuyor. İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen İnİstanbul 80 dönüm alan üzerinde yayılıyor.

iş gyo ekspertiz kira değerleri Haberi

iş gyo ekspertiz kira değerleri

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sözleşmelerinin yenilenmesi hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO Yönetim Kurulu'nun halihazırda İş Kuleleri, Kule 2'de kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kira sözleşmelerinin ekspertiz kira değerleri dikkate alınarak bir yıl süreyle uzatılmasına karar verildi. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 22.12.2020 tarihli toplantısında, halihazırda İş Kuleleri, Kule 2'de kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kira sözleşmelerinin ekspertiz kira değerleri dikkate alınarak bir yıl süreyle uzatılmasına karar verilmiştir.

İş GYO Ocak-Mart 2021 döneminde kiracılarına kira desteği...