26 / 04 / 2024

İş GYO kredisi

İş GYO kredisi

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

İş GYO 50 milyon TL'lik kredi çekti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İş Bankası A.Ş.'den 6 ay vadeli, 50 milyon TL'lik kredi çekti. 

Emlak Konut GYO 155 milyon TL refinansman kredisi kullandı! 

Emlak Konut GYO tarafından borçlanma kredisi kullandı. Bu kredinin tutarı 155 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

TSKB GYO'nun 10.9 milyon euroluk kredisi TL'ye dönüştü!

TSKB GYO'nun Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'den kullandığı 11 milyon Euro tutarındaki ve son durum itibarıyla 10 milyon 900 bin Euro anapara bakiyesi bulunan kredi aynı vade ile TL'ye dönüldü. 

Yeşil GYO'dan ev alanlar dikkat!

Yeşil GYO'nun Finansör Banka'ya 396 milyon TL tutarında İnşaat Kredisi Anapara borcu ödendi. Projelerin tamamlanmasına yönelik yeni finansman için Finansör Banka lehine ilave 402 milyon TL ipotek verildi.

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

TSKB GYO 11 milyon Euro'luk işletme kredisi kullandı!

TSKB GYO, 15 Ekim 2021 vadeli 6 ayda bir anapara ve faiz ödemeli olarak 11 milyon Euro tutarında işletme kredisi kullandı. 

Emlak Konut GYO'dan 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini yüzde 0.64’e kadar çekip, 1 yıl ödemesiz dönem başlatmasından sonra Emlak Konut GYO da 26 projesinde iki yıl ödemesiz ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı gerçekleşti...

7 soruda Emlak Konut GYO 0,69 faiz kampanyası!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da destek verdiği konut kredisi faiz indiriminde yeni bir adım atıldı. Emlak Konut GYO, 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a çekti...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut GYO 175 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 175 milyon TL refinansman kredisi kullanıldı...

Emlak Konut GYO 557 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 5 yıl vadeli 557 milyon TL refinansman kredisi kullanıldı...

Doğuş GYO'dan kredi açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklıpı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Bank A.Ş. kredisi hakkında açıklama yaptı.

İş GYO yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

GYODER, İNDER ve KONUTDER Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından indirimli konut kampanyası başlattı. İndirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. 

Özak GYO Eyüp arsası için 36 milyon TL kredi çekti!

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten aldığı yeni arsasının finansmanında kullanmak için 36 milyon TL tutarında banka kredisi çekti.

İş GYO kredisi Haberi

İş GYO kredisi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme şirketi ile sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Sözleşme imzalandı 
İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. 

2023'e kadar geçerli 
İki derecelendirme dönemini kapsayan sözleşmenin 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile 08.06.2021 tarihinde kredi derecelendirme sözleşmesi imzalanmış olup, iki derecelendirme dönemini kapsayan sözleşme 08.06.2023 tarihine kadar...